Little G: Pontosan tudják, mivel jár az X-Faktor

Little G, X-Faktor
Vágólapra másolva!
Az X-Faktor mentora előadóként, és nem versenyzőként tekint négy mentoráltjára, akik közül szerinte bármelyik megállná a helyét a világ bármely színpadán. Harmonikus köztük a munka már az első próbáktól kezdve, és csapatának tagjai kiesésük után is bármikor számíthatnak a segítségére. Az RTL Klub tehetségkutatójának legjobbjai október 18-án szerepelnek először az élő műsorban.
Vágólapra másolva!

Az X-Faktor mentora úgy véli, sikerült kiválasztania a legjobbakat a 25 év felettiek kategóriájában, a három biztos továbbjutót és a tiszta lapost is olyan tehetségeknek tartja, akik megállnák a helyüket bárhol a világon. "Én nem úgy tekintek rájuk, mint versenyzőkre, hanem mint előadókra. Szerintem mindegyikőjük olyan profi énekes, hogy bármilyen színpadra felállhatnak világszerte. Horányi Juli tisztalelkű, érzelemdús énekesnő, és ez az, ami leginkább megfogott benne. Kállai-Kiss Zsófinál a magabiztossága és színpadi rutinja nagyon átjön a produkciókban, és túlzás nélkül mondom, hogy kitűnően énekel. Andelic Jonathan izgalmas figura, olyan férfias öblös hanggal, ami igazán egyedivé teszi, valódi őserő lakozik benne. Horváth Krisztiánban pedig minden alkalommal, mikor énekel, érzem, hogy ott a tét. Hatalmas lélekkel tud előadni, ezek az előadások pedig számomra mindig meghatóak."

Nem versenyzőként, hanem előadóként tekint mentoráltjaira Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu

Az idősebb versenyzőknek már van színpadi tapasztalatuk és kialakult stílusuk, de hallgatnak mentorukra és zökkenőmentesen zajlik a közös munka. "Nincsenek köztünk összeröffenések, mert pontosan tudják, hogy milyen és mennyi munkával jár ez a verseny. Mindegyikőjüknek van egy kialakult képe arról, hogy mit szeretne csinálni, én pedig azért vagyok mentorként mellettük, hogy a legjobbat hozzamki belőlük. Mivel ők 25 év felettiek, van kiforrt egyéniségük, sajátos karakterük, amit a mi segítségünkkel tudnak jobban kiélesíti, tökéletesítni. Ezen dolgozunk együtt itt a műsor során, és az előadók is tisztábban vannak azzal, hogy értük csináljuk."

"Nyilvánvalóan egy versenyhelyzetben mindig a győzelem a cél, és annak örülnék a legjobban, ha mind a négy nyerhetne. Egyelőre az lebeg a szemünk előtt, hogy a lehető legtöbben kihozzuk mindenkiből. Fontosnak tartom, hogy méltóképpen fejezzék be a versenyt, legyen az az első, vagy bármelyik másik hely. Úgy állok ehhez a tehetségkutatóhoz, mint ahhoz a versenyhez, amiben én voltam előadóként, és ezt a tapasztalatot adom át a csapatom tagjainak: a legjobb produkciót kell kihozni magukból minden alkalommal, és ha ez tetszik az embereknek, akkor ezzel előre tudnak haladni. Úgy érzem, az ilyen gondolatokkal tudom őket inspirálni" - mesélte.

Little G és a 25 év felettiek csapata Forrás:Hámori Zsófia/Life.hu

Csapatának tagjai az X-Faktor befejeztével is bármikor számíthatnak rá, sőt, már korábban kiesők is kérték már a segítségét. "Szívesen segítek, akinek tudok, a mentorságom nem a műsor végéig fog tartani. Voltak olyanok, akik felkerestek és kikérték a véleményemet, és örömmel vállaltam. Sokkal erősebb lett a mezőny végül, mint amilyenre számítottam, zeneileg és a nézők számára is izgalmasak lesznek az élő adások."

Az Egyesült Állomokból érkezett blues zenésszel készített hosszabb interjúnkat itt olvashatja.