Hajdú Péter meg sem jelent, Puzsér Róbert meg sem szólalt

Sarka Kata Hajdú Péter 
Akik a legtöbbet költik biztonságra, család
Vágólapra másolva!
Elkezdődött a Hajdú kontra Puzsér per, de januárig megint áll az ügy.
Vágólapra másolva!

„A számat nem nyitottam ki, de Hajdú meg se jelent. Az ügyvédje ismertette a keresetüket, aztán kiírták a következő tárgyalást 2015. január 15-re. Hajdú Péter egyébként kétmillióra perel" – közölte az Origo megkeresésére Puzsér Róbert.

A felperest is megkérdeztük, mi történt a bíróságon, illetve miért nem ment el az első tárgyalásra. „A bíróságon a jogi képviselőnek kell megjelennie, ha nincs, akkor a peres félnek. Nekem van ügyvédem, Dr. Mester Csaba az, aki ott volt a helyszínen. Csak személyes meghallgatás esetén kell megjelenni a felperesnek, illetve az alperesnek. Amúgy pedig soha, sehol nem beszélek erről az emberről, nem kívánom reklámozni!" – jelezte a TV2 műsorvezető-producere, aki jó hírnév megsértése miatt perel.

Sarka Kata, Hajdú Péter Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

A tárgyalás után Puzsér nem tűnt nagyon ijedtek. „A médiapszichopata meg se jelent a törvény ítélőszéke előtt - ahol pedig több keresnivalója volna, mint bárhol a bolygó felszínén -, így nem volt alkalmam a Fenevad szemébe nézni. Aligha kenyere a szembesülés, pedig biztosan talált volna rokkant-parkolóhelyet a bíróság előtt, hogy újra és sokadszorra demonstrálja: a törvények fölött áll. Ez a per nem az igazságszolgáltatásról, hanem a megfélemlítésről szól" – írta ki Facebook-oldalára, hozzátéve, hogy bizakodó, mert „ezek a vádak az Európai Unióban egyszerűen nem állhatnak meg."

Két éve civakodnak

Puzsér Róbert már korábban is gyakran támadta cikkeiben és Facebook-posztjaiban a TV2-nél producerkedő Hajdú Pétert, aki korábban csak szórványosan válaszolgatott. Az üzengetés 2013 végén látványosan felgyorsult, a felek majdnem napi szinten foglalkoztak a másik gyalázásával. Puzsér egy december végi írásában Hajdút szarkupacnak, gátlástalan pszichopatának és civilizációs ártalomnak nevezte, utóbbi január elején azzal vágott vissza, hogy ellenfelének az irigységtől fekélyes és torz a lelke, miközben egy antitelevíziós gyökér.

Puzsér Róbert Forrás: Origo

Eztán Puzsér január 4-én arról írt, hogy Hajdú zavarosan makog, miközben egy gennyes kelés a civilizáció testén. Hajdú január 4-én válaszolt, akkor már alávaló szarházinak, elfuserált képződménynek nevezte a kritikust, akinek hájas, nagy valagát szét kellene rúgni.