Fix Faktor

Tóth Gabi, X-Faktor
Vágólapra másolva!
Felbukkant a Szegedi Picsaember, Tóth Gabi sírt egy sort, feltámadt a Balázs Show.
Vágólapra másolva!

Elrajtolt itthon az ötödik X-Faktor, hozta a megszokott fordulatokat, megfelelő dózisokban adagolva a félnótás exhibicionistákat, a képzettebb hangú, hallgatható előadókat. Két, továbbjutásra nyilvánvalóan esélytelen próbálkozóra jutott nagyjából egy esélyesebb versenyző, de a show-t ezúttal is azok a hibbantnak látszó megjelenők vitték el, akik korábban is, az évadok első adásaiban. Ötödszörre már nehéz újat mutatni, de legalább megpróbálta a stáb.

Tha Shudras Forrás: RTL Most

Rögtön az első produkció is inkább látványra ment rá, maszkokban és kifestett arccal érkeztek a Tha Shudras tagjai – amit mutattak zenében, azt itthon tudja ezer együttes, de simán mentek tovább. Felbukkant az önmagát művészként definiáló Szegedi Picsaember, aki egy-két percet kapott csak, különös csodabogárként, de a hangi adottságok nála hiányoztak.

Az őrületnek nem volt vége, feltűnt még egy-két olyan fazon, akik a Balázs Show vagy a Mónika Show megszűnése óta nem nagyon kaptak megjelenési lehetőséget, és korábban is csak a félőrülteket felvonultató Benne leszek a tévében című show-ban arathattak volna. Betipegett például egy idős, fogatlan úr, felfújt úszógumival dereka körül, a Pancsoló kislányt énekelte, teljesen indokolatlanul, egy másik öreg sámán pedig kis híján felgyújtotta a színpadot. Tudjuk, hogy megy ez, van direkt casting is, amikor a stáb (vagy egy cég) megkeres ilyen dilikre hajlamos embereket, akik bármire hajlandóak, hogy másnap este lokális sztárok legyenek a sarki részeggyárban.

Tóth Gabi Forrás: RTL Most

Little G Weevil a távozó, négy szezont lehúzó Geszti Péter helyét vette át a mentorok asztalánál, rokonszenves embernek tűnik, emlékezetes nagy beszólása, poénja azonban nem volt. Alföldi hozta a tavalyi, szigorú tanárember formáját, Szikora igyekezett, Tóth Gabi pedig főleg a fiatal fiúknál mutatott feltűnő érdeklődést, de persze pityergett is egy sort, ahogy azt kell. Így megy majd ez egy darabig, a minidrámák a táborban és a mentorházban lesznek.