Bemutatta új show-it és új műsorvezetőjét a TV2

Liptai Klaudia Kasza Tibi Bumm! TV2 Liptai Klaudia és Kasza Tibor a Bumm! című kvíz-showműsor bemutatóján
Liptai Klaudia és Kasza Tibor a Bumm! című kvíz-showműsor bemutatóján
Vágólapra másolva!
Jóformán összes képernyősét felvonultatta a csatorna - nézzen sok képet itt!
Vágólapra másolva!

Sajtóeseményen mutatta be új és visszatérő műsorait a TV2, az eseményen számos tévés megjelent, így Ördög Nóra is. Friss hír, hogy a vállalat megállapodást kötött a Paramount és a 20th Century Fox filmstúdiókkal, a megállapodás eredményeként nagyszabású, magyar tévében eddig még nem vetített mozifilmeket láthatnak a nézők.

Liptai Klaudia és Kasza Tibor a Bumm! című kvíz-showműsor bemutatóján Forrás: www.polyakattila.hu/Polyak Attila

A FEM3Café szeptember 1-jén indult, és minden hétköznap délelőtt látható a tv-csoport kábeltévéjén. A SuperTV2-n is folytatódnak a megszokott műsorok: októberben Papp Gergő újra felcuccol, hogy újabb sztároknál töltsön el egy éjszakát a Pimasz úr ottalszik harmadik évadában. Szintén októberben folytatódik a Kasza! – persze, Kasza Tibivel.

A TV2-n a délutáni műsorsávban továbbra is látható a Maricruz és a legfrissebb sorozat, A Macska, folytatódik naponta az Édes élet, a Jóban Rosszban és egy új dokureality, a Zsaruk. A vasárnap induló Sztárban sztár első élő adásának kamerapróbái már gőzerővel zajlanak.

Ördög Nóra lesz a november elején induló Rising Star műsorvezetője. A sajtóeseményt a szeptember 28-án induló vadonatúj kvízműsor, a Bumm! bemutatója zárta, ahol a két műsorvezető, Liptai Claudia és Kasza Tibor nemcsak a játékszabályokat ismertették, hanem egy vállalkozó szellemű újságíróval azt is bemutatták, hogyan zajlik a játék élesben.

Több képért klikk ide!