Winona Ryder az HBO-ra tart

Winona Ryder
BEVERLY HILLS, CA - FEBRUARY 10: Actress Winona Ryder attends the 13th Annual AARP's Movies For Grownups Awards Gala at Regent Beverly Wilshire Hotel on February 10, 2014 in Beverly Hills, California. Imeh Akpanudosen/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Winona Ryder a Drót készítője, David Simon új sorozatában, a Show Me a Hero-ban kapott szerepet.
Vágólapra másolva!

A két Oscarra jelölt Winona Ryderrel együtt Alfred Molina és a Walking Dead-ből ismert Jon Bernthal is csatlakozott a Show Me a Hero színészgárdájához, amelyet már korábban is olyan nevek színesítettek, mint James Belushi vagy éppen a főszereplő, Oscar Isaac. A New York állambeli Yonkersben játszódó történetben Ryder a városi tanács elnökét fogja alakítani.

Forrás: AFP/Imeh Akpanudosen

A Lisa Belkin tényregényén alapuló sorozat megtörtént esetet dolgoz fel, a középpontjában az Egyesült Államok valaha volt legfiatalabb polgármestere, Nicholas Wasicsko áll, aki a nyolcvanas, kilencvenes években egy rasszista felhangokkal teli botrányra futott rá. Egy rendelet nyomán szociális bérlakásokat alakított ki Yonkers jómódú, jobbára fehérek lakta negyedében, amivel óriási felháborodást váltott ki a lakók körében.