Teljes lakosságban a TV2, az ötven alattiaknál az RTL Klub vezet

tévézés
Vágólapra másolva!
Még mindig őrült jól szerepel a Különben dühbe jövünk. Bud Spencer örök.
Vágólapra másolva!

14,1 százalékos közönségaránnyal a TV2 nyerte az év 31. hetét a teljes lakosságban, az RTL Klub 12,8 százalékon állt, az M1 pedig 5,7-re csúszott azután, hogy véget ért a futballvébé. A kisebb kereskedelmi tévéknél a 4,5 százalékos Film+ a 4,1 százalékos Coolt előzte meg, a Viasat3 pedig 2,5 százalékon szerénykedik.

A nézettségi lista élén a szokásos műsorok találhatóak, a Barátok közt az első, a Tények a második. A Jóban Rosszban negyedik helye jónak mondható, és jellemző a hazai nézők nosztalgiára való fogékonyságára, hogy a Különben dühbe jövünk hetvenhetedik vetítése is majdnem a top 10-be repítette a filmet.

Teljes lakosság Forrás: Nielsen

18-49

A 18-49-es kereskedelmi célcsoportban az RTL Klub nyerte a hetet, 13,1 százalékkal, megelőzve a TV2-t, amely 11,8-at ért el. A Film+ változatlanul népszerű a fiatalabbaknál is, 6 százalékon áll, amúgy több fiatal nézi a Coolt és a Viasat3-at is, külön-külön, mint az M1-et, amely ezúttal csak 3,3 százalékot jegyzett.

A Barátok közt a célcsoportban is nyert, megelőzve az Éjjel-nappal Budapestet. A legkedveltebb film a Mr. és Mrs. Smith lett, realityben az Édes élet a nyerő, heti sorozatban pedig a Cobra 11 és a Dr. Csont. Bud Spencer és Terence Hill az ötven alattiaknál rendületlenül népszerű, itt a 8. lett közös filmjük.

18-49 Forrás: Nielsen

Minden műsor a legnézettebb adásával szerepel a listán.