Ötvenedszer is dühbe jött Bud Spencer és Terence Hill

És megint dühbe jövünk
És megint dühbe jövünk
Vágólapra másolva!
Vígan és könnyedén nyerte műsorsávját a sokadjára ismételt És megint dühbe jövünk, közel 600 ezren nézték.
Vágólapra másolva!

Vannak biztos pontok a magyar televíziózásban, ezek közt vannak a Bud Spencer, Terence Hill főszereplésével készült filmek: nem hibázik nagyot a programigazgató, ha újra és újra adásba teszi ezeket. A Reszkessetek, betörők is rendre képernyőn van karácsony tájékán, de ha egyszer kimarad, akkor biztos, hogy protest mozgalom szerveződik.

A Bud Spenceres filmekkel tehát remekül fel lehet ülni a nosztalgiavonatra, és kiszolgálni a múltba vágyódó tévézők egy részét, miközben szégyellni sem kell ezeket az alkotásokat. Ma is humorosak, szórakoztatóak, vállalhatóak, így nem csoda, hogy a Kincs, ami nincs 12 év alatt 52 alkalommal volt a képernyőn.

És megint dühbe jövünk

Ezúttal az És megint dühbe jövünk című klasszikust kapta elő az RTL Klub, és alaposan el is porolta vele a 18-49-es célcsoportban a TV2-t, az Édes élet-et. A film 20,6 százalékos közönségaránnyal dübörögött (többel, mint a Fókusz), a vele nagyjából egy műsorsávban futó Édes élet viszont csak 16,6 százalékot ért el augusztus 5-én este. A remek vígjáték egyben jól megágyazott az esti RTL-híradónak is, amely 21,1 százalékkal ment a célcsoportban.

A film a teljes lakosságnál közel 20 százalékkal futott, a Nielsen adatai szerint átlagosan 584 ezren követték. Egyes jelenetiben elhangzó szövegek azóta is szállóigék kisebb-nagyobb társaságokban (Bunkó vagy, Bugsy), búcsúzásképp nézzük meg a hibátlan tengerparti jelenetet, ahol még arra is ügyeltek, hogy egy komótosan zuhanyzó, csinos nő is látható legyen.