Hadas Kriszta dalokkal tér vissza a képernyőre

Hadas Kriszta interjú, Szily Nóra
Vágólapra másolva!
Új zenei műsorral tér vissza ősszel Hadas Kriszta az RTL II-re, közben a LifeNetworknek is dolgozik. A Nagyszám magyar dalokat és előadókat mutat be, a Jön a baba a gyereknevelésről szól.
Vágólapra másolva!

Több mint hatvan interjút készített az elmúlt időszakban, és száznál is több ismert dalt gyűjtött össze a Nagyszám vezetője és egyben szerkesztője, Hadas Kriszta. A műsor azt mutatja be a beszélgetéseken, zeneszövegeken és a dallamokon keresztül, hogy milyenek képet adnak magukról a magyarok a dalaik alapján.

A válogatásba bekerült Bródy, Presser, Fenyő Miklós és Koncz Zsuzsa, de megjelenik majd a képernyőn Ganxsta Zolee, a Punnany Massif, Kozsó, Lovasi András, Caramel, Fluor Tomi és Kiss Tibi is. Az interjúkban szó esik a dalok születése mellett arról, hogy az előadók mit gondolnak Magyarországról, és érdekes sztorikat is megosztanak magukról és a zenekarokról a nézőkkel. Az ismeretterjesztő-szórakozató adások tematikusan és nem időrendben haladnak majd.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Hadas Kriszta számára az őszi televíziós évad azért is lesz sűrű, mert RTL-es műsora mellett szeptember 20-án indul a Jön a baba - Hadas Krisztával című dokurealityje is a LifeNetworkön. A sorozatban Hadas Kriszta a babavárás, a szülés és a gyermekágyas hetek időszakába nyújt betekintést valódi családokon keresztül, akik a LifeNetwork felhívására jelentkeztek.

A várandós anyákkal és családtagjaikkal a terhesség utolsó heteiben ismerkedhetünk meg, a kamerák pedig egészen a újszülöttek pár hetes koráig elkísérik őket - természetesen a szülőszobát sem kihagyva. A műsor az idealizált áldott állapot és a viselős sablonok helyett egyedi sorsokat, váratlan helyzeteket, szüléseket kíván bemutatni.