Afrikába viszi az RTL Klub a Celeb vagyok szereplőit

Kruger Nemzeti Park
Africa, Zimbabwe, Midlands province, Antelope Park, elephants (Loxodonta africana)
Vágólapra másolva!
Ősszel indul a Celeb vagyok, ments ki innen! harmadik évadja, az Origo úgy tudja, hogy Dél-Afrikában forgatják.
Vágólapra másolva!

Az első két évadot ugyanazon a helyen, Argentína északi részén vette fel az RTL Klub, de a több év után visszatérő Celeb vagyok, ments ki innen újabb szezonját már Dél-Afrikában forgatják – értesült médiaipari forrásból az Origo. Úgy tudjuk, jövő héten néhány szereplő már oltást is kap, de alapvetően biztonságos helyen veszik fel a műsort, távol az ebola-sújtotta területektől. Kérdésünkre az RTL Klub most nem kívánt válaszolni.

Forrás: Photononstop/Emilie Chaix

Több helyszín jöhet szóba, az egyik talán a Kruger Nemzeti Park, Dél-Afrika egyik legnagyobb turisztikai látványossága. Északon Zimbabwe, keleten pedig Mozambik határos vele. A park 19 ezer négyzetkilométeren terül el, tehát nagyjából akkora, mint a Dél-Alföld. A legközelebbi nagyváros, Nelspruit, ahová akár közvetlen busszal is el lehet jutni a johannesburgi repülőtérről. A park különlegessége, hogy mind az öt afrikai nagyvad – az oroszlán, a leopárd, az elefánt, kafferbivaly és az orrszarvú – megtalálható benne. Ezen felül vadkutyával, gepárddal, zebrával, zsiráffal, vízilóval, antilopokkal vagy krokodillal is találkozhat a látogató. Az állatok a déli részen fordulnak elő nagyobb koncentrációban, északon viszont a tájkép látványosabb. Télen a hideg, nyáron a szúnyogok okozhatnak kellemetlenséget, amelyek maláriát is terjeszthetnek, ezért érdemes a fertőzés megelőzésére gyógyszert szedni.

Kruger Nemzeti Park Forrás: Photononstop/Emilie Chaix

A Celeb vagyok, ments ki innen! egy felettébb költséges műsor, hiszen stábot kell külföldön állomásoztatni, sztárokat, tévéseket, ismert embereket utaztatni ide-oda, ráadásul nekik komolyabb gázsi is jár. Az első két évad azonban igen magas nézettséggel ment, ezért mert belevágni idén az RTL.