Értelmes embereket akar a TV2 a Big Brother 3-ba

Vágólapra másolva!
Az első évad nagy siker volt, a második óriási bukta, hamarabb be is fejezték. Ősszel jön a TV2-csoport valamely tévéjére a BB3.
Vágólapra másolva!

"A Big Brother továbbra is a világ egyik legismertebb és legnagyobb valóságshow-ja, 1999 óta látható legalább ötven ország tévéjében, így szerintem jól döntöttünk, hogy visszatérünk oda, ahonnan a műfaj elindult. Az Endemol személyében ráadásul remek partnerünk van a vállalkozásban, nagyon sok hasznos ötletet és tanácsot kapunk tőlük" - nyilatkozta György Bence programigazgató a comment:com-nak. A válogató hamarosan indul, állítólag értelmes fiatalokat szeretnének képernyőre küldeni.

Egy ilyen - több hónapig tartó - műsorfolyam nem olcsó, akár egymilliárd forint is lehet a költségvetése. A Big Brother 2002-ben indult itthon, az első szezonja nagy nézettséggel ment (itt dolgozott először együtt Till Attila és Liptai Claudia), a másodikat csúnyán elverte a Való Világ 2.

Nem a Big Brother volt az első magyar gyártású valóságshow, hiszen az akkor még 1 százalékos nézettségű Viasaton korábban ment a Bár első évadja, de a BB1 volt az a műsor, amelyet százezrek, milliók követtek itthon. A formátum 2003 óta nem volt képernyőn Magyaroszágon, így várhatóan sok újítást bevezetnek.