Vége a Hacktionnek

hacktion
Vágólapra másolva!
Anger Zsolt külseje megváltozott, Dobó Kata búcsúzkodik, az utolsó jelenet erősen lezáró jellegű. Évad- vagy sorozatvég volt a Hacktionnél?
Vágólapra másolva!

„Búcsú a Hacktiontől. Ma este 20.20-kor megy le az utolsó rész az M1-en. Szerettem velük dolgozni, csodás két hónapot töltöttünk el együtt! Remélem ti is szeretitek a végeredményt. Szép estét!" – írta a Facebookon a műsor oldalán Dobó Kata, aki a most tavasszal futó évadban tűnt fel. A műsor oldalán tapasztalható némi riadalom, mert utolsó részként jelentették be az utóbbi epizódot, nem évadzáróként, ahogy az szokás.

Dobó Kata véglegesnek tűnő búcsúja mellett a spekulációkat erősíti, hogy Anger Zsolt főszereplő egészen megváltozott külsővel, szakáll nélkül tűnt fel más közmédiás műsorban, márpedig ha a megszokott, karakteres Szondi kellene a nyári forgatásra, nem került volna elő a borotva, a hajfesték.

Az MTVA-t kérdeztük, a sajtóosztályon az Orinónak elmondták, hogy idén már biztosan nem lesz forgatás, vége van, de lehet, hogy valamikor a jövőben folytatódik. Itt az utolsó pár perc:


A közmédiás sorozatok költségei, a közpénz MTVA-n kereszültfolyó elosztása rendre téma a médiában, nemrég az Átlátszó egy cikke miatt fakadt ki a főszereplő Anger Zsolt. "Meglepett és bevallom, fel is háborított, hogy a Hacktion című sorozat főszereplőinek fotójával jelentetik meg ezt a cikket, melyben hűtlen kezelésről és pénzmosásról beszélnek. Olyan ez, mintha egy kohászati vállalatnál felmerülő visszás ügyekről szóló cikk mellé a három műszakban a kokilla mellett izzadó munkások fotóját mellékelnék. Mi, színészek - a főszereplő gárda és további mintegy 350-400 további epizódszereplő - napi 12 órában dolgoztunk éveken át. Ennek eredménye hétfőnként látható az M1 műsorán. Azok az emberek, akik mellettem és a kamera mögött dolgoztak velem együtt 270 napon keresztül, nem vádolhatók azzal, hogy ne dolgoztak volna meg a sikerért, és természetesen a fizetésükért. Albérletben lakom, vagyonom nincs és egy 13 éves horpadt Toyota Avensisszel járok. Szerintem semmi keresnivalóm a médiában felmerülő pénzmosási ügyekről szóló cikkek fotóján. Továbbra is maradok nagy tisztelőjük: Anger Zsolt" - írta oldalán.