Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

VV Ádám: Két táborra szakad a villa

VV Ádám
Vágólapra másolva!
Szerinte Charlotte kétszínű, Viki a legrafináltabb, Aurelio egy nagyszájú showman, Zsófinál pedig célba ért volna, ha még marad pár hetet. Részeg tivornyáit, pucérkodásait már meg is bánta. Szavazzon az oldal alján!
Vágólapra másolva!

Egy idegileg kikészült játékos helyett érkezett 40 nappal később, mint az első beköltöző. Ádám választhatott volna könnyebb utat, de Aureliót hívta ki párbajra, bele is bukott. „Ő népszerűbb, több időt volt benn, ráadásul egy showman. Nem bántam meg, hogy őt hívtam ki, de Krisztiánnál több esélyem lett volna, és rajta is gondolkodtam. Számoltam ezzel a kockázattal, vakmerő húzás volt" – ismerte be a Való Világ új kiesője, aki szerint nagy tiszteletet vívott volna ki benn, ha kiejti az ellenfelét.

„Viki rafinált, de nélküle a villa egy gyerekmegőrző vagy egy nyugdíjas otthon. Egy barátom beköltözés előtt mondta, hogy legyek vele jóban: azt hittem, hogy genya, de szerettem vele lenni, benne kellemesen csalódtam. Charlotte kétszínű, velem jópofáskodott ugyan, de nagyon taktikázik. Aurelio szerint a bécsi kapu az ő szájához képest semmi, de most még többet fog gondolni magáról. Két tábor kialakulása várható, Viki mögé áll Zsófi és Iza, azok, akik félnek tőle" – adott gyorselemzést a várható fordulatokról.

VV Ádám Forrás: RTL II

Úgy érzi, hogy Zsófinak fog hiányozni, és talán Teónak meg Vikinek. Utóbbinak üzent a BeleValóVilág című műsorban is: „Nyerd meg ezt a játékot, és csináld ki a többieket!" – javasolta neki. Párkapcsolati téren is eltaktikázta magát: „Két vasat tartottam a tűzben, akár két nő is összejöhetett volna. Zsófi normálisabb lány, mint Iza, ő belsőleg jobban tetszik, és ő kedvel engem, látom rajta. Én benne lettem volna bármiben, de idő kellett volna, hogy legyen valami" – elemezgette a helyzetet.

Szerinte a villa és a játék kívülről egészen másként néz ki, mint belülről, nehéz elzárva élni, távol a rokonoktól, barátoktól. Sokak rokonszenvét már beköltözés után elvesztette azzal, hogy heréit tánc közben Vikihez dörgölte, pucéran, hullarészegen mászkált, illetve fingjának meggyújtásával szórakoztatta a társakat: „Ezeket részegen tettem, nem volt túl szimpatikus, pedig csak bizonyítani akartam, hogy beilleszkedjek. Belátom, ez rossz megközelítés volt."

Ádám elkottyintotta még, hogy volt egy kis megbeszélés a párbaj előtt (vélhetően a riportszobába hívhatták be), ott kérték, hogy sportszerű legyen este, ne pedig bunkó. Ádám legmeghökkentőbb mondta a „köszönöm ezt a sok szavazatot" volt, ami annak fényében meglepő, hogy 20 százalékot gereblyézett csak össze.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről