Ma este távozik a Barátok közt egy alapszereplője

Ábrahám Edit
Vágólapra másolva!
Ábrahám Edit karaktere, Berényi Claudia hétfő este tűnik el a szappanoperából.
Vágólapra másolva!

Hétfő este távozik Berényi Claudia a Barátok köztből. Az őt megformáló Ábrahám Edit az Origónak elmondta, hogy a húszéveseknek könnyebben megy a szövegtanulás, és bízik a fiatal generáció tehetségében. „Persze, van olyan, hogy elfárad az ember, amikor épp rengeteg munka van, éppen előtérbe kerül a karakter, és egyszerre temérdek szöveget kell megtanulni - mert ugye a mi munkánk nem ér véget azzal, hogy felvesszük a jeleneteket. Otthon is sokat kell készülni a forgatásokra, sőt amikor nyári szünet van, akkor is nehéz átállni a pihenésre: amikor a kezembe kerül valamilyen olvasnivaló, vagy látok valami feliratot az utcán, önkéntelenül is megtanulom" - mesélte.

Ábrahám Edit Forrás: baratok.hu

„Volt egy olyan periódus, amikor rendszeresen egy egész stócnyi papírt nyomtak a kezembe, aminek a szövegét mind meg kellett tanulnom - akkor egyszerűen sírva fakadtam, hogy nem fogok tudni felkészülni, teljesíthetetlennek láttam a feladatot. Elég sok energiámba került, de végül valahogy bent maradt a fejemben a szöveg, és az érzés is elmúlt, hogy nem tudok megfelelni a feladatomnak" – tette hozzá. A komplett interjú itt olvasható.

A történet szerint Berényi Claudia szívét sikerült meghódítani, és a kőkemény üzletasszony Olaszországba távozik párjával, esélyt adva magának egy új életre. A Claudiát alakító Ábrahám Edit élete is új fordulatot vett, mióta abbahagyta a forgatásokat, de időnként feltűnik majd a Mátyás király téren – közölte a produkció.

Itt megnézheti Ábrahám Editet a Szomszédokban!