Saját tévéműsort kapott Hajós András

Hajós András interjú
Vágólapra másolva!
Ősszel a Sztárban sztár zsűritagja volt, tavasszal Az ének iskolájában lesz, de a TV2-csoport emellett egy saját műsort is rábízott.
Vágólapra másolva!

Február 26-tól szerdánként lesz látható a SuperTV2 csatornán a Hajós a dobozban, amelyben Hajós Andrást állítják nem mindennapi kihívás elé: egy méretes faládába zárják, hogy egy számára ismeretlen és tőle teljesen idegen közösségben tegyék le az ország valamely pontján (így kerülhet egy idegen vallási közösségbe, vagy akár egy kínai családhoz is).

Hajós feladata az lesz, hogy új környezetébe beilleszkedjen és legjobb tudása szerint teljesítse a rá szabott feladatokat. A formátum tulajdonosa az Endemol, a műsor eredetije Schultz in the box néven futott Németországban.

Hajós András Fotó: Hirling Bálint - Origo



Hajósnak futott saját műsora a TV2-n, Magánszám címen, majd a Viasat3-on kapott late night talkshow-t. Ezután évekig az RTL-en volt látható számos show-ban, egy ideje viszont a TV2-n szerepel. A SuperTV2 emellett más műsort is indít tavasszal, célja, hogy mindennap legyen saját gyártású műsora.

A zenész-műsorvezetővel nemrég interjúztunk, a cikk itt olvasható.