Liptai belezavarodott, kiesett Csepregi Éva és Joshi Bharat

A nagy duett
Vágólapra másolva!
Lement A nagy duett harmadik évadjának első adása a TV2-n, a tíz párosból kilenc továbbment, kiesett a csatorna műsorvezetője és a Neoton énekesnője. Liptai Claudia bakizott egyet-kettőt, rezgett a léc Pokorny Liánál.
Vágólapra másolva!

Visszahozta a TV2-csoport az anyacsatornára a műsort: az első szériát 2011 áprilisában mutatták be, Liptai Claudia és Majka voltak a műsorvezetők, Trokán Nóra és Molnár Ferenc Caramel nyerte. A második 2013 februárjában rajtolt, a Super TV2 műsorán futott, ezzel az volt a TV2-csoport célja, hogy az új kábeltévét felfuttassa, addigi minimális nézettségét növelje, a szolgáltatóknak meg bizonyítsa, hogy prémiumtartalom is van ott, nem csak sorozatok hegyekben. A széria műsorvezetője Liptai Claudia és Till Attila volt, Cseke Katinka és Kökény Attila nyert, Pataky Attila pedig kiesett az első fordulóban (magával rántván Görög Zitát), mert nem bírt megtanulni nyolc sor szöveget egy hónap alatt.

Király Viktorék biztosan mentek tovább Forrás: TV2

A harmadik évadnak nem lesz könnyű parádés nézettséget szállítani (de még mindig könnyebb, mint az X-Faktor ellen lenne, ősszel), ugyanis nemcsak az RTL Klub filmjét, hanem az izmosodó RTL II-re tett, meglepően erős VV6-ot is le kellene győznie, ráadásul utóbbiban épp vasárnap este vannak a kiválasztások és a párbajok, a kiemelt események.

A műsort egy színésznő-énekes páros kezdte, és itt jegyezzük is meg, hogy a legtöbb színész előnyben van az erőemberekkel, modellekkel, műsorvezetőkkel, innen-onnan ismert tévés személyiségekkel szemben, hiszen van tapasztalata élő közönség előtt, nem új terep neki a színpad, volt párszázszor beszédtechnika órán, esetleg tanult énekelni, látott már szituációs helyzetgyakorlatot. Pokorny Lia és Dolhai Attila nyitánya ötletben, humorban és hangban is lehetett volna több, persze nem könnyű elsőnek lenni (21 pontot kaptak, ami nagyon kevés). Joshi Bharat Csepregi Évával duettezett, előbbi éneklésre teljesen alkalmatlan hanggal, utána Sarka Kata énekelt LL Juniorral, maradjunk annyiban, hogy előbbi férjénél valamivel jobban dalolászott – ám Hajdú korábban nem tette magasra a lécet.

Gesztesi Máté az előző szériában szereplő apját követte a színpadon (miközben a volt rokon, Liptai Claudia vezette a műsort), Cserpes Laurával énekelt, akinek gyógyír lehetett a 26 pont A Dalból való villámgyors kiesés után. Fekete László erőművész már akkor erősen izzadt, amikor bejött a színpadra, a helyzet később fokozódott, viszont Nótár Maryvel fellépve átvették a vezetést. A manóhangon éneklő Cooky és Hien párosa szerény 22 pontot kapirgált össze egy halálosan unalmas dallal, Kárász Róbert pedig nem véletlenül nem próbálkozott eddig a popiparban (párja Oroszlán Szonja volt, két hete próbálnak).

Radics Gigi is versenyben van Forrás: TV2

A Digi Sportról átugrott Csisztu Zsuzsa énekelni egyet Sipos Péterrel, Kasza szerint a perverz fagylaltárus és a gyanútlan turistanő jelenetét adták elő Al Bano és Romina Power Felicitá című dalával, hangban sem volt baj. „Operai torok van az ő nyakán" – kommentálta különös módon Liptai a fellépést, majd zavarában a páros hátraküldte, és sms-ért kuncsorgott, elfeledvén, hogy a zsűri még nem is adott pontszámot. „A pályám befejeződött... de lehet, hogy mégse" – tréfálkozott nagy zavarában.

A jó dalválasztás ebben a műsorban félsiker, nem is nyúlt mellé Király Viktor és Majoros Hajni, alias Dundika a Blurred Lines-szal, 29 pontot kasszíroztak, amivel egyből az élre ugrottak. Hujber Feri a Treasure című dallal próbálkozott, de neki amúgy sincs sok félnivalója, mert Radics Gigi a partnere, aki jelentős rajongótáborral bír, akkor sem esik ki, ha épp haloványabb. A nézői voksok és a kapott pontok alapján Csepregi Éva és Joshi Bharat kényszerült távozni, ők már nem lesznek a jövő héten.