Mikor tér vissza kedvenc sorozatom?

Castle
Vágólapra másolva!
Mikortól kapunk új részeket a Castle-ből, a Dr. Csontból, az Odaátból? Milyen új sorozatokra lehet rávetődni a korán sötétedő délutánokon? Januári tévés premierek és visszatérők.
Vágólapra másolva!

Január 5-én elrajtolt az USA-ban A férjem védelmében és a Bosszú, január 6-án este pedig a Teen Wolf – Farkasbőrben és a Castle folytatódik. Egy napra rá az Édes kis hazugok újabb része lesz a képernyőn a Brooklyn Nine-Nine mellett, és ekkor lesz az Intelligence premierje is (ebben a sorozatban szerepel a Lost-ból ismert Josh Holloway). Visszajön január 7-én a Született szinglik, Courteney Coxszal, A törvény embere (Justified), és ekkor adják le a Killer Women első részét, amely egy argentin sorozat remake-je.

Castle Forrás: ABC

Január 8-án újra lehet borzongani az Amerikai Horror Story-val, de folytatódik a Psych is, másnap a Városfejlesztési osztályon lehet kuncogni. Egy napra rá kőkemény ütésváltásokkal és brutális verésekkel újra képernyőn a Banshee, elindul az Enlisted, újabb résszel megy tovább a Dr. Csont.

Amerikai Horror Story Forrás: FX

Január 12-én visszatérnek a Szégyentelenek, elstartol a True Detective című széria, folytatódik a Csajok, a Gátlástalanok, illetve a Sikersorozat, főszerepben Matt LeBlanc. Másnap igazi nagyüzem lesz, mivel visszatérnek Ted, Barney és a többiek, az Így jártam anyátokkal szitkommal, jön a Lost Girl, az Elcserélt lányok, a Being Human, a Sleepy Hollow, az Archer, többek közt. Másnap már a Winchester-fivérek az Odaáttal nekilátnak a nagyipari démonirtásnak, január 15-én pedig A kondom el van vetve vagy a Nashville hívei örülhetnek újabb részeknek.

Following Forrás: FOX

Eztán kissé alábbhagy a lendület az USA-ban is, de január 19-én már képernyőn a Sherlock és Watson, illetve a Gyilkos hajsza újabb évadja, másnap pedig elrajtol a Klondike. Elszórva lesz pár sorozatpremier (Looking, Rake, Black Sails, Broad City), 23-án a Vámpírnaplók folytatását kell felírni. A Walking Dead, a House of Cards, a Dallas, a Grace klinika vagy az Americans csak februárban folytatódik.

Szerdán a magyar tévék közelgő sorozatpremierjeivel jövünk.