Meggyulladt egy próbálkozó a Csillag születik válogatóján

Csillag születik válogató, selejtező
Vágólapra másolva!
Éjszakába nyúlóan megy az RTL-es tehetségkutató castingja, és nem mindenki tud koncentrálni a feladatára.
Vágólapra másolva!

Késő estig tartó castingokat tart a héten az RTL Klub, keresik az ötödik Csillag születik lehetséges előadóit. Schiwert-Takács László, a produkció kreatív felelős szerkesztője az Origónak elmesélte, hogy a sok jó közt akadnak olyanok is, akiknek nem sikerül az, amire hosszan készültek: „Kollégáim mesélték, hogy volt például egy bűvész, aki karddal, tűzzel és egy bábuval akart előadni valamit, de lángra kapott a baba, a gatyája leégett, de közben meggyulladt egy kissé az előadó is. Aztán jött egy idősebb bűvész is, aki látszólag komoly kártyaprodukciót mutatott be, de egyáltalán nem sikerült, ugyanis már a válogató kollégák is lebuktatták a trükkel."

Nézzen képeket: klikk a fotóra! Forrás: Kirschner Anna / RTL Klub

Sok énekes jött idén is, de nem pop és rock műfajokban, inkább mulatós zenével, rappel, operával, operettel, musicallel. Gyerekek is próbálkoznak, öt-hat évesek, főleg tánccal, de hulahopposok is előkerültek. Ismert arc nem nagyon volt a napokban, csak egy olyan sámán, aki már visszatérő és rutinos kieső mindenféle tévéshow-ban.

„A zsűri csak most formálódik, még semmi nem végeleges. A műsorvezetői találgatásokról pedig annyit, hogy Ördög Nóra ugyan szóba került, hiszen négyszer vezette már a műsort, párban Stohl Andrással, Nagy Sanyival vagy Liluval" – jegyezte meg.