Éjjel is lehet VV-villát lesni

VV6, Való Világ 6
Vágólapra másolva!
A tervek szerint bárki benézhet a Való Világ 6. évadjának otthont adó villába, 22.30 és reggel 7 között a valovilag.hu oldalon. A kreatív producer elmondta az Origónak, hogy a kategóriák nem nagyon változnak, de a beköltözők létszámát még titkolják.
Vágólapra másolva!

„Ahogy azt pár hete bejelentettük, vasárnap elindulunk. Szerintem jó ötlet már január derekán rajtolni, pláne így, hogy jóformán mindennel kész vagyunk. Megvolt a többfordulós casting, tudjuk, kik kerülhetnek be a játékba, péntekre pedig, amikor a sajtó is ellátogat a helyszínre, teljesen kész lesz a villa, minden berendezés a helyére kerül" – mondta az Origo megkeresésére Herman Péter, az RTL II-n induló Való Világ kreatív producere.

Újdonság lesz, hogy egészen megváltozik a szavazási rendszer, hiszen mobilapplikáción keresztül, ingyenesen lehet majd szavazni a ValóVilágban: mindenkinek egy voksa lesz, de menet közben változtathat rajta, leadhatja épp az előző szereplő riválisára is (erről itt írtunk bővebben). „A VV6 élő streamet a nézők a valovilag.hu oldalon láthatják 22.30 és reggel 7 között" – tette hozzá Herman.

Idén is lesznek kategóriák, vagy inkább egy-egy karakter-meghatározás, egy-egy tulajdonsága alapján, ami leginkább jellemző a versenyzőre. Ezek szinte ugyanazok, mint korábban voltak, talán a nevük lett más egy-két esetben. Az első három évadban még nem volt ilyen, a negyedikben-ötödikben viszont igen, és mivel az RTL szerint megszerették az emberek, így maradnak a karakter szerinti felosztások.

A kreatív producer szerint alapvetően négy RTL-es műsor van, ami nagyon népszerű a neten is, és jelentős látogatószámot hoz, ezek az Éjjel-Nappal Budapest, az X-Faktor, a Barátok közt illetve épp a Való Világ – így azt várják, hogy sokan nézik majd az élő streamet és az adásból kimaradt jeleneteket is a VV6 oldalán, az RTL II adása mellett.