Tóth Gabi egyik fia kiütötte a másikat az X-Faktorból

Vágólapra másolva!
Szabó Ádám vette a harmonikáját, és távozott a műsorból.
Vágólapra másolva!

Szabó Ádám és Csordás Ákos kapta a legkevesebb voksot szombat este óta, így ők párbajoztak a műsorban – és már ekkor látszott, hogy Tóth Gabinak nem lesz könnyű a következő 30-40 perc, mert mindkettő az ő csapatát erősítette. Továbbjutott Danics Dóra, Krasznai Tünde és a ByTheWay, utóbbi csapat elég szépen szerepel azóta, hogy visszavették a show-ba, mobilizálták a tizenéves lányokat.

Gary Moore Still Got The Blues című dalával próbálkozott, majd Tóth Gabi pityeregve jelentette be Csordást, akinek előadását (Katona Klári dala, a Titkos szobák szerelme) természetesen végigszipogta. Mentoruk szerint mindkettő nagy karriert fog befutni: Szabó helyét a világban biztosabbnak látja, szerinte Csodásnak még szüksége van rá, ezért utóbbit marasztalta. „Hol a fenében voltatok eddig, miért nem hallottam eddig ezt a sok érzelmet?" – fakadt ki Geszti, aki eddig az estéig két beváltatlan ígéretet látott bennük. Ő is a harmonikást küldte haza.

„Most megharapom a szám szélét, és azt mondom, Ákos, neked kell hazamenned" – szólt Szikora, Alföldi pedig dühös volt rájuk, mert korábban sokszor nem bizonyították be, mennyire jók. „Az a furcsa és faramuci helyzet, hogy egymás miatt voltatok ilyen jók, és mind a ketten azt tudtátok bemutatni, amiért itt vagytok" – magyarázta. A színész-rendező végül a harmonikást küldte haza: két lány, egy fiú és egy csapat maradt a show-ban. Tóth Gabi a végén valamilyen „rohadt szárnyakról" beszélt a korábbi képek láttán, majd puszit nyomott a kiesett arcára, aki később hatalmas, vérvörös folttal fején búcsúzkodott a színpadra ömlő korábbi kiesettektől.

A szombati show-ról itt láthat képeket, itt olvashat.