Nők a magyar hangok mögött: Bogdányi Titanilla

Bogdányi Titanilla
Vágólapra másolva!
Sorozatunkban egy kicsit más oldalról mutatjuk meg azokat a színésznőket, akiknek a hangját naponta hallhatjuk. A mikrofontól, a monitorok vibrálásától eltávolodva hívtuk el a szinkronszakma legszebbjeit egy sétára: Molnár Ilona, Zakariás Éva, Dögei Éva, Zsigmond Tamara majd Pikali Gerda jött velünk, most Bogdányi Titanilla van soron. Korábbi cikkeinket és fotóinkat itt leli.
Vágólapra másolva!

Ő adta Hanna Montana, az eredeti tetovált lány, illetve Lisa Simpson magyar hangját. A Szívek szállodájának főhőseként szinte együtt nőtt fel amerikai partnernőjével, újabban pedig az Egyszer volt, hol nem volt sorozatban ő Mulan, de megszólal a Vérmesék és a Családi üzelmek című mozifilmben is.
Volt már Anne Hathaway, Hilary Duff, Ashley Greene magyar hangja, szinkronizált a Spartacusban, a Seherezádéban, a Tudorokban, a Smallville-ben, a Rómában, a McLeod lányaiban, A katedrálisban és számos más sorozatban. Animét, rajzfilmet is vállal, több tucat sorozathoz hívták már.

Fotó: Pályi Zsófia - Origo

„Néhány hónapja Orosz Ildikó rendezésében készült egy film, a Kék szemű mészáros, amelynek alapját egy megtörtént tragédia adta. Nagyon jó munka volt, mert a színésznő rengeteg színt megmutatott, volt kegyetlen, elmebeteg, kedves, bájos, játékában megjelent a gondoskodni akarás is. Igazi szinkronos szerepálom volt, ami emlékezetes maradt a többi munkám között" - árulta el Titanilla az Origónak.

Fotó: Pályi Zsófia - Origo

Romantikus alkatnak tartja magát, aki még mindig keresi az igazi férfit, bár komoly elvárásai vannak „Ízig-vérig férfi kellene, aki nálam erősebb, dominánsabb, de humoros, ambiciózus, és persze szeresse a kislányomat is! Legyen türelmes, de őrült is, aki megtalálja, hogyan kezeljen. Hozzám kell egy nagy adag türelem" – véli.

Fotó: Pályi Zsófia - Origo

A fotózásra hétéves kislánya, Korina is elkísérte: „A saját család megteremtése nagyon fontos számomra, talán ezért hozta úgy a sors, hogy húszéves voltam, amikor megszültem a kislányom. Mindig fiatalon szerettem volna gyereket, karácsonyi vacsorával, vasárnapi ebéddel, és mindennel, ami egy szép nagy famíliával jár, de persze úgy, hogy a párommal továbbra is meg tudjuk adni egymásnak a kellő szabadságot!"

Fotó: Pályi Zsófia - Origo
Fotó: Pályi Zsófia - Origo
Fotó: Pályi Zsófia - Origo
Fotó: Pályi Zsófia - Origo