A TV2 mindent átvariál

Hal a tortán
Vágólapra másolva!
Szerdától ismét átvariálja a TV2 az esti műsorstuktúrját, jóformán minden esti műsor más időpontra kerül. Új sorozatokat is indít a csatorna.
Vágólapra másolva!

A Tények továbbra is 18.30-kor kezdődik, de 10 perccel rövidebb kiadással jelentkezik. A Családi titkok 19.30-ról 19.15-re kerül változatlan műsoridővel. Az Aktív is 15 perccel hamarabb indul, de itt az adás megfeleződik, így 25 helyett, szinte észrevétlenül rövid, 12 perces lesz. A Bűnök és szerelmek helyére pakolt Hal tortán 21.05-ről 20.35-re kerül. Az esti sorozatok és filmek így egy időben az RTL Klub-os kezdésekkel, 22.05 helyett 21.35-kor indulnak majd - írta a sorozatwiki.hu.

Hal a tortán Forrás: TV2

A Sherlock és Watson helyére rögtön a műsorváltozás első napján, szerdán egy új sorozat indul. A Hazugságok gyűrűjében egy új, 2012-es török pszicho-thriller széria, mely a Szulejmán ellen megy, és csakúgy mint az RTL-es sorozat, ez is dupla részekkel.

És ez nem minden. A TV2 eltünteti az NCIS és az NCIS: Los Angeles ismétlését és egy új sorozatot hozz be a helyükre. A Gyilkossági helyszín egy 2008-as német krimisorozat, de csak úgy mint az előző újonc, ez is Törökországban játszodik.