Egy meztelen nő és egy véres karó - tévés poszterek

Vágólapra másolva!
A napokban is kikerült az internetre pár tévésorozatos promóciós poszter, ezeket gyűjtöttük egybe. Végéhez ér a Minden lében négy kanál, jön a True Blood folytatása, indult egy széria egy Stephen King-regény alapján, egyszóval lesz mit nézni nyáron is. Május eleji posztereket itt talál, szexi szobalányokkal, itt pedig borongós, sötét, áprilisi plakátok vannak.
Vágólapra másolva!

Minden lében négy kanál

Forrás: Spoiler TV

Az utolsó, a hetedik évadjához ért, szép kort ért meg, kapott is egy esztétikus, szemrevaló posztert szimbólumként is felfogható naplementével, épp távozó főszereplőkkel. Itthon a TV2-csoportnál a jog, júniusban folytatódik a széria a korábbi, de itthon még nem adott részekkel.

---------------

King & Maxwell

Forrás: Spoiler TV

A főszereplő két volt titkosügynök, aki magánnyomozó lesz. Jon Tenney alakítja Sean Kinget, Rebecca Romijn pedig Michelle Maxwell karakterét viszi. Mindkettőnek van sorozatos múltja, a többi a forgatókönyvírókon múlik.

---------------

Motive

Forrás: Spoiler TV

Itthon nemigen ismert kanadai, nyomozós sorozat. A főszereplő Kristin Lehman, karaktere a vancouveri rendőrségen dolgozik, és a gyilkosok motivációját kutatja. Annyiban rendhagyó a sorozat, hogy számos krimivel szemben itt az epizód elején látható a tett és az elkövető is. A poszter ettől függetlenül elképesztően fantáziátlan.

---------------

True Blood

Forrás: Spoiler TV

2008-ban indult, nem mai sorozat, van számos híve itthon is. Az Emmy- és Golden Globe-díjas vámpíros széria hatodik szezonja június 16-án kezd, a kreatívok pedig nem zsúfolták tele a plakátot.

---------------

Under The Dome

Forrás: Spoiler TV

Stephen King A búra alatt című regényéből készült, Brian K. Vaughan tette sorozattá. Az ismert szerző regényeiből készült már remek és pocsék tévés feldolgozás is, úgyhogy a rajongók biztos várják június 24-én, hogy megtudják, ezúttal mire mentek az ismert alapanyaggal.

---------------

Falling Skies

Forrás: Spoiler TV

A harmadik évadjához ért a sci-fi, amelyet itthon is hamarosan láthatnak a tévézők a Viasat6-on. Az előzetes képeket itt lehet megnézni. A történet dióhéjban: idegen lények inváziója után már nem az emberek uralják a Földet, így a volt egyetemi történelemtanár Tom Mason (Noah Wyle) és csapata ellenállókká lesznek.