Tévés arcok, akikkel meginnánk éjfélkor egy pezsgőt

Vágólapra másolva!
Itt a szilveszter, mi pedig elgondolkodtunk azon, mely sorozatkarakterekkel buliznánk együtt szívesen: az Így jártam anyátokkal Barneyjával biztosan koccintanánk éjfélkor, de Charlie Harper a Két pasi - meg egy kicsi-ből is jó ivócimbora lenne. Íme, pár arc, akivel szívesen megosztanánk egy üveg pezsgőt.
Vágólapra másolva!

Barney Stinson - Így jártam anyátokkal

Neil Patrick Harris, Barney Stinson CBS

Ha szilveszterkor lézerharcra vágyunk, esetleg egy öltáncra New York valamelyik sztriptízbárjában, akkor mindenképp érdemes Barney Stinsonnal tartani - csak ne feledjük az aranyszabályt, miszerint ki kell öltözni. Igaz, az Így jártam anyátokkal szilveszteri epizódja épp nem erről szól, de csak azért, mert a bulit Ted szervezte: a társaság egy limuzinnal néz be néhány partira, közben egy Mobyra eléggé hasonlító őrülttel is találkoznak, Barney meg többször elindít a kocsiban egy válogatáscédét, amelynek azonban csak a kezdődalát, a You Give Love a Bad Name című Bon Jovi-számot hallhatjuk - kíváncsiak lennénk, mi van még azon a lemezen.

Tommy Gavin – Ments meg!

Tommy Gavin Forrás: FX

93 epizódban láthattuk 2004 és 2011 között, remek sorozatban formálta meg Denis Leary az alkoholista tűzoltót, aki nem bírta elviselni barátai elvesztését a World Trade Center elleni támadásokat követően, így gyakran látott kísérteteteket, és úgy vedelte a töményet, mint egy sprinter ló a vizet egy derby után. Vele különösen kalandos lenne egy szilveszteri iddogálás, pláne, ha feltűnik mellette Jimmy Keefe szelleme.

Hank Moody – Kaliforgia

Hank Moody Forrás: Showtime

Ki ne szeretne egy rohadtul sikeres, felkapott, minden sztár által ismert íróval buliba menni Los Angelesben, pláne, ha David Duchovny alakítja a hiperlaza fazont? Mi beülnénk a cabriójába, hogy tegyünk egy kört az éjszakában, még akkor is, ha jó esély van arra, hogy a rendőrségen végezzük, mint a kelleténél gyakran pimaszabb sorozathős.

Charlie Harper - Két pasi - meg egy kicsi

Charlie Harperrel könnyen érhetne véget így a buli Forrás: CBS

Ha az év utolsó estéjét inkább Las Vegasban töltenénk, Charlie Harperre biztosan számíthatnánk - szerencsés esetben még az ott tartózkodásunkat is fizetné, mint azt sokszor tette öccse esetében. A férfi bizonyára arra is kapható lenne, hogy csak a helyi kocsmában vagy épp a malibui háza teraszán igyunk meg egy sört, esetleg bevehetne a legendás pókerjátszmák valamelyikébe, ahol Sean Pennel, Harry Dean Stantonnal és Elvis Costellóval szivarozgatnánk és whiskyznénk, miközben kibeszélnénk az élet dolgait.

Homer Simpson - Simpson család

Homerral elfogyna egy hordó sör Forrás: Fox

Ha Homer Simpsonnal indulnánk szórakozni, gyakorlatilag bármi megtörténhetne velünk, elképzelhető lenne, hogy Moe kocsmája helyett végül Floridában vagy akár az Antarktiszon kötnénk ki - és valószínűleg belebotlanánk valamilyen hírességbe is. Egy biztos: a Duff sör mellett a sztorik sem fogynának el, hisz ki ne lenne kíváncsi arra, hogy milyen volt a Smashing Pumpkinsszal fellépni, az űrben járni vagy több amerikai elnökkel találkozni. Valószínűleg hasonló lenne egy buli a Family Guy főszereplőjével, Peter Griffinnel is, csak talán még abszurdabb történésekkel.

Sam Malone - Cheers

Cheers NBC

Ha inkább egy üldögélős, beszélgetős estére vágyunk, keresve sem találnánk jobb helyet Sam Malone bostoni bárjánál, a Cheersnél. Bár ő maga már nem iszik - korábban alkoholista volt -, azért biztosan csapolna nekünk pár sört, miközben megbeszélnénk a legújabb baseball-eredményeket. Időközben beesnének persze a törzsvendégek is, Norm, Cliff és a később saját sorozatot kapott Frasier, akiknek társaságában biztosan nem unatkoznánk. Ha valamivel balhésabb estére vágyunk, akkor pedig irány Philadelphia, ahol a Felhőtlen Philadelphiá-ból ismert bárban múlatnánk az időt.