Krasznai Tünde megmenekült, Csordás Ákos elbukta

Szórakozás, Krasznai és Danics igazi show-t csináltak, X-Faktor 2013
Vágólapra másolva!
Krasznai Tünde és Csordás Ákos kényszerültek párbajozni az X-Faktorban, a mentorok megosztottak voltak, nézői szavazatokkal utóbbi elbukta a versenyt.
Vágólapra másolva!

Krasznai Tünde és Csordás Ákos kapták a legkevesebb szavazatot az RTL Klub műsorában, így ők kényszerültek párbajozni. Utóbbi Charlie egy dalával, a Nézz az ég felé című slágerrel kezdett, mentora, Tóth Gabi szorgalmasan és lelkiismeretesen végigpityeregte az egészet, utána a Wild horses-t adta elő Krasznai (ez egy Rolling Stones-szám volt anno).

Krasznai Tünde Forrás: RTL Sajtóklub

Jöttek a mentori elemzések. Geszti szerint sok ígéret maradt a fiúban, Tünde viszont más kategóriában játszik, és képes arra, hogy berántsa az embert egy „olyan galaxisba, ahol az érzelmek laknak." Tóth Gabi természetesen kiállt mentoráltja mellett, majd Szikora egy idős fogorvos barátot idézett, majd olyan szövegeket mondott, mint „Tünde, nagy pillanatoknak voltál a mestere". Szerinte viszont kezd lemerülni, töltés kéne neki, így hazaküldte (volna).

Csordás Ákos Forrás: RTL Sajtóklub

Alföldi sem volt rövidebb, mint az R-Go frontembere, úgy látta, hogy Csordás nem tudott mindig koncentrálni, de csodálatosan énekelt. Krasznaiban azt látta, hogy végig kézben tartotta saját magát. „Tünde minden pillanatban egy nagy élmény volt" – summázta, Krasznai mellett voksolt tehát. Mivel a mentorok nem tudtak választani, a nézői szavazatok döntöttek: kiesett Csordás Ákos, Tóth Gabinak sem maradt sok munkája az utolsó hétre.

Novemberben megtippeltük, ki nyeri a negyedik X-Faktort, a cikket itt találja.