Újfent csapat hullott ki az X-Faktorból

ByTheWay
Vágólapra másolva!
A negyedik élő show utáni adásban kiderült, hogy Csordás Ákos és a ByTheWay kapta a legkevesebb voksot, ők kényszerültek párbajozni. Szikorának a Beatles óta új kedvence lett, Tóth Gabi pedig látványosabban sírt, mint egykor Keresztes Ildikó.
Vágólapra másolva!

Az X-Faktor negyedik show-ja után a vasárnapi műsorból megtudhatta a néző, hogy Csordás Ákos és a ByTheWay kapta a legkevesebb szavazatot szombat este óta, mentoraik igyekeztek felkészíteni őket lelkileg. Szikora csapatát azzal buzdította, hogy az igazi nagy bajnok az, aki kap egy pofont, de felkel, és úgy tud nyerni.

ByTheWay Forrás: RTL Klub

Tóth Gabi bőgött egy sort védence előadása elején, majd közölte, hogy a nézők pont ezt a csapatot és Csordást tartották legbiztosabb bennmaradónak, talán ezért nem szavaztak rájuk eleget. Az R-Go frontembere nem hitte volna, hogy képes lesz úgy szeretni egy együttest, mint korábban a Beatlest, de most a ByTheWay jutott el nála kiemelt szintre. „Az óriásfák állva halnak meg, Ákos, neked kell hazamenned" – mondta Szikora.

Alföldi azt hitte, hogy Csordás majd megy majd előre, mint kés a vajban, de úgy látta, hogy pár hete megtört a fejlődés, elveszett a tüzes fiú – viszont ezen az estén megint feltámadt a régi énje. „A személyiség fontosabb, mint bármi más, a ByTheWay menjen haza" – zárta monológját. Geszti arra figyelt, mi érintette meg leginkább: mivel a csapat nagy hatással volt rá, a fiút küldte volna haza. A mentorok tehát megosztottak voltak, a nézői voksokon múlott a továbbjutás: a ByTheWay búcsúzott a műsortól.