Riasztóan nézett ki a Bereczki-Szinetár páros

Sztárban sztár
Vágólapra másolva!
A Sztárban sztár újabb adásának végén a férfinak maszkírozott Szinetár Dóra és a nőnek öltözött Bereczki Zoltán toporgott Friderikusz mellett, a végső számokra várja: utóbbi jutott végül a jövő heti döntőbe.
Vágólapra másolva!

Szinetár Dórának nehéz feladata volt, Ákost kellett előadnia női hanggal, Szandi Cyndi Lauperként lépett fel a Sztárban sztár újabb adásában. Biga Joe Cockert kapta erre az estére, remekül hozta a figurát, hangban is bizonyított, a maximális 40 pontot zsebelte be, Varga Viktornak az LMFAO nagy slágere jutott, Nótár Mary pedig Tancsapdát énekelt. Bereczki Zoltán Aretha Fraklinként toppant be, a zsűri nagy megrökönyödésére, ő is összegereblyézte a lehető legtöbb pontot.

Liptai szerint a könnyű műfaj nagyon nehéz, színvonalas előadásokat látott, Hajós pedig arról elmélkedett, hogy sok csodát élt meg, de az is csoda lesz, ha valaki kikapcsolja a tévét, és párjával foglalkozik. Lakatos Márk mindenkinek megköszönte, Majka pedig arról filozofált, hogy a zenés műsorok alapvetően a helyszínen élvezhetőbbek, nem a képernyőn – de a nézettség azt mutatja, így is működik. Dér Henit elnézte volna még, és Delhusa korai kipottyanását is sajnálta.

Sztárban sztár, Bereczki Forrás: TV2

A végén a kamera egész közelről mutatta az elmaszkírozott versenyzőket, négyen egymás után úgy néztek ki, mintha egy horrorfilmből keveredtek volna egy színes show-ba, vidám, izgatott zombiként. A döntőbe, az utolsó show-ba öten jutottak, a vége előtt kiesett Szinetár Dóra.

Jövő héten Szandi Mariah Carey, Biga Paul McCartney lesz. Nótár Pussycat Dollst énekel, Bereczki Zoránt kapta, de Kylie Minogue karakterét is kiosztották – Varga Viktorra.