Napi gasztroreality startol a LifeNetworkön

Vágólapra másolva!
A LifeNetworkön saját gyártású gasztronómiai műsorok indulnak.
Vágólapra másolva!

November 4-én, Restaurant címmel kerül adásba az a napi fél órás gasztroreality, mely epizódonként egy-egy népszerű magyar étterembe kalauzol. A séfek a legkedveltebb ételeik elkészítését, hasznos konyhai trükköket mutatnak be, és közben mesélnek a hely történetéről. A sorozat házigazdája, Rideg Richárd, akivel a nézők az OzoneNetwork csatornán már megismerkedhettek.

Szintén novemberben indul a Gréta konyhája című sorozat, melyben a vegán – kizárólag növényi eredetű alapanyagokat felhasználó – konyha rejtelmeibe vezet be Stőhr Gréta, a life.hu vegánélemód-tanácsadója.

A műsorok epizódjait nem csupán visszanézni lehet a weben, hanem az ételek recepteit, fotóit és kiegészítő tartalmakat is találhatnak az érdeklődők a lifenetwork.hu és a life.hu portálokon. Az Origo Táfelspicc pedig szintén képernyőre kerülhet ezekben a műsorokban.

A LifeNetwork országos lefedettséggel a legtöbb kábelszolgáltató csomagjaiban megtalálható, így több mint kétmillió háztartásban elérhető, hamarosan pedig nagyfelbontású, full HD minőségben is nézhető lesz.

A LifeNetwork az Origo Zrt. tévécsatornája.