Letiltották a Kistehén zenekart az X-Faktorról

Vágólapra másolva!
Egy későbbi adásban várják a csapatot, de a rögzített felvétel nem mehetett le.
Vágólapra másolva!

Az X-Faktor vasárnapi adásában Csobot Adél és a Kistehén Tánczenekar adott volna elő extra produkciót, ám utóbbi fellépése nem ment adásba (az extra fellépők dalát az élő show előtt rögzítik). A hír24.hu szerint a szöveggel lehetett probléma.

"Megkértük a Kistehén Tánczenekart, hogy egy következő adásba jöjjenek vissza, ugyanis az előre rögzített produkciójuk annyira kiütötte a biztosítékot, hogy nem engedhettem elhangzani a műsorban" – mondta a lapnak Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója.

Azt együttes a Facebookon a következőket írta: „Mi is csodálkoztunk sokáig, milyen lazán nyitottak erre a kritikus, ironikus dalra, aztán az utolsó utáni pillanatban mégis visszaléptek. A felvétel után tíz perccel. A felvétel valahol megvan, az utca emberei rázzák körülöttünk, nemtől, kortól függetlenül (köszönet nekik), mi meg műanyag kockákon állva toljuk" – áll a szövegben.

Alighanem az Olyan izé vagy című dalról lehetett szó, amelynek refrénjében sokszor ismétlődik a „hülye" szó, a vége pedig így szól: „Sehol a betűk, sehol a számok / mindenhol csak a csend tortabevonóval. / Gondolkodni jó, de aludni jobb, meg enni / na, erről ennyi."