Látványos tájakon zajlik Bear Grylls valóságshow-ja

Bear Grylls: túlélőpróba
Vágólapra másolva!
Kétéves szünet után Bear Grylls rákapcsolt, a Discovery Channel idén ősszel már a második új műsorát mutatta be novemberben 14-én. A Bear Grylls: túlélőpróba epizódjaiban kétfős csapatok küzdenek az elemekkel Új-Zéland érintetlen tájain, és versenyeznek a félmillió dolláros fődíjért.
Vágólapra másolva!

A Bear Grylls: túlélőpróba versenyzői saját képességeikre támaszkodva próbálnak meg boldogulni az érintetlen természetben. A kétéves szünet után a Discovery Channelre visszatérő Grylls most induló műsorában új szerepben tűnik fel: kalandvágyó civilek túlélési vetélkedőjének házigazdája és vezetője egyben – és mindezt a maga sajátos módján, élesben túlélve kint a vadonban.

Forrás: Discovery

A műsorban tíz, mindenre elszánt kétfős csapat versenyez egymással Új-Zéland szigetén, a végén félmillió dollárral lesz gazdagabb a nyertes duó. A verseny során a csapatok különböző feladatokat kapnak az élelemszerzéssel, tűzgyújtással, menedéképítéssel kapcsolatban. A versenyzők küzdelmét nyolc részen keresztül követhetjük nyomon: másznak hegyet és vízesést, átúsznak egy öblöt, átkelnek egy százméteres szurdok felett, fagyos éjszakákat töltenek a csillagos ég alatt és még egy életveszélyes gleccser túrát is tesznek.

Forrás: Discovery

A sorozathoz készült Facebook-alkalmazásban (http://tiny.cc/Tuleloproba) érdekes információkat tudhatunk meg a műsorról, Bearről és a versenyző csapatokról. Az igazán túlélés-függők pedig az egyes epizódok emlékezetes pillanatait megörökítő animgifekhez is gyárthatnak kreatív képaláírásokat, melyek közül a legjobbakat a csatorna értékes nyereményekkel díjazza.

Forrás: Discovery