Hosszú combok éjszakája az X-Faktorban

X-Faktor
Vágólapra másolva!
Visszatért a ByTheWay, Tóth Gabi egy adott ponton hosszan tartó röhögőgörcsöt kapott, Alföldi két versenyzője pedig veszélyben: Batánovics Lili és Péterffy Lili van az utolsó négyben, az eddig leadott voksok alapján.
Vágólapra másolva!

Jobb-rosszabb előadásokkal ment tovább az X-Faktor: Krasznai Tünde hangja továbbra is az egyik legkarakteresebb, legegyedibb a mezőnyben, a visszafogadott négyfős fiúcsapat tisztességesen helytállt, Tóth Gabi pedig percekig fulladozott a nevetéstől, alighanem a cowgirlnek öltözött Krasznai mellett hamiskás Fat Phoenix-énekes és a duettben nyilvánvalóan fölösleges barátja láttán. Bozsek Márkot hosszan méltatták az elején, utána már nem volt téma, a szólóelőadások pedig erősebbek voltak, mint a duettek.

Danincs Dóra Forrás: RTL Klub

A végén, az értékelésnél kiderült, hogy Geszti szerint mindkét mentoráltja remekül teljesített, Szikora úgy látta, hogy a ByTheWay felállt pár óra alatt, Tóth Gabi remekül érezte magát, Alföldi szerint a két versenyzője óriási léptekkel megy előre. Vendégfellépő volt a Sugarloaf, amely új énekesnője ezen az estén mutatkozott be: Gubik Petra az, az egykor látott Like formációból.

Danics, Csordás Forrás: RTL Klub

Lilu a végén még rejtélyeskedett, olyan mondatokkal, mint a „Geszti Péter: neked egy versenyződ biztosan nincs az utolsó négyben", amivel nagyrészt semmit nem mondott, hiszen lehet, hogy egyik sincs a mezőny második felében, de az is lehet, hogy valamely embere tökutolsó. Egy mentor kapott konkrét információkat, Alföldi mindkét versenyzője az utolsó négyben van a mai szavazatok alapján, azaz Batánovics és Péterffy Lili nyugtalan éjszaka elé néz.

Volt még egy RTL-es bejelentés, erről itt olvashat.