Alföldinek már csak egy versenyzője maradt

Batánovics Lili
Vágólapra másolva!
Az estén, amikor a stylist Liluval, a fodrász pedig Tóth Gabival űzött kegyetlen tréfát, Batánovics Lili és Szabó Ádám párbajozott: a lányt három mentor kiejtette.
Vágólapra másolva!

Az X-Faktor november 10-i adásában versenyben maradt a Fat Phoenix (bizonyítván, hogy egy zenés tévéshow-ban nem kell különösebb hang, hanem a külső is képes továbbjuttatni heteken át egy csapatot vagy versenyzőt), és kapott még egy esélyt a rehabilitált ByTheWay. Batánovics Lili és Szabó Ádám kényszerült párbajozni, a Megasztár-ból jött mentor persze a saját emberét marasztalta, Alföldi pedig logikusan a lány maradása mellett voksolt.

Batánovics Lili Forrás: RTL Klub

„Mindketten a pályátok elején vagytok. Ádám olyan, mint egy dalminátor... nem érintett meg igazán egyik dal sem, de Ádámé egy kicsit kiegyensúlyozottabb volt" – magyarázta Geszti, aki Lilit küldte volna haza. Szikora szerint a fiú tisztán énekelt, beleállt a hangokba, és ilyen énekesre szükség van a szakmában. „Nem egy reális helyzet az énekesek közt a párbaj. A fontos, hogy ilyenkor az ösztöneire bízza magát a versenyző... ilyenkor mindenki lassú számot hoz, mert az szívtől szívig tart" – elmélkedett, majd Batánovicsot küldte haza a show-ból, bármilyen jól is énekelte az I Will Always Love You-t Whitney Houstontól.