X-Faktor: lakossági pop, mentori civakodással

Tóth Gabi és Alföldi Róbert mentorok a 2013-as X-Faktor első adásán
Vágólapra másolva!
A zsűri többször megosztott volt szombat este, Csobot Adél pedig meredező mellbimbókkal és köldökig érő dekoltázzsal jelentkezett be. Lement a harmadik élő show pár erősebb dallal és fura feldolgozásokkal.
Vágólapra másolva!

Lilu bőrszoknyában és párducmintás felsőben, Alföldi pedig új frizurával kezdte a harmadik élő show-t, amelyet a fehér ingben, nyakkendőben fellépő Fat Phoenix nyitott, Kylie Minogue Can't Get You Out Of My Head című dalának sajátos adaptációjával. Geszti a múlt heti katasztrófa után haladást látott, a Nemzeti volt direktora a stílus kikristályosodását vélte felfedezni, Szikora pedig lakossági dalt emlegetett. Eckert Anikóban utóbbi Eszenyi Enikőt látta, Tóth Gabi kicserélt személyiségről papolt, a rendületlenül magázódó mentora pedig kutyinak vagy putyinak hívta, ezt nem hallottuk pontosan.

Csordás Ákos jó kritikákat zsebelt be, a múlt héten párbajozó, Janicsák Vecára hasonlító Péterffy Lili pedig a Belmondo együttes Mikor című számával próbálkozott: nagy ovációt kapott, amely a vele fellépő két MDC-tagnak is szólt, de Geszti alaposan lehúzta. Bozsek Márk (Kings Of Leon - Sex on Fire) előadása alatt négy ragyogó nő vonaglása vonta el a figyelmet a dalról, de mindent beleadott a Barátok közt-szereplő, szerette is a zsűri.

X-Faktor Forrás: RTL Sajtóklub

Batánovics Lilinél Geszti robbanást várt, ez nem jött, Szikora pedig azt látta a szemeiben, hogy nem tudja, mit énekel. Szabó Ádám a Sweet Dreams különös feldolgozásával volt a színpadon, Alföldi iskolásnak tartotta, Szikorának nagy élmény volt, a tökéletes katonához hasonlította. Danics Dóra a Márti dala című számmal érkezett, az R-Go zenekarvezetője úgy látta, hogy Cseh Tamás és Koncz Zsuzsa szellemisége volt egyszerre jelen (noha a két szellemiség más volt), Alföldi mórikálást emlegetett, ez zavarta.

A ByTheWay a Toto együttes Africa című számát prezentálta, Tóth Gabi szerint a tagok nem figyeltek egymásra, miközben megjelent a fiúbanda-feeling. Krasznai Tünde zárta a sort, Tóth Gabi roppant modorosnak találta, finomabb és visszafogottabb előadást várt, Geszti viszont csodálatosnak vélte. A végső elemzésénél a mentorok pár közhelyszerű megjegyzéssel búcsúztak, a fejlődésről és az érzelmi viharokról elmélkedtek egy sort. Döntés és párbaj vasárnap este, utána már csak kilenc produkció marad versenyben.