Tévés munkát kapott Szebeni István

Vágólapra másolva!
A köztévétől kirúgott híradós újra esélyt kapott, hogy a szakmában maradjon.
Vágólapra másolva!

Újra híradózik Szebeni István: a műsorvezetőnek több hónapos munkanélküliség után a győri O2 adott esélyt. Nemcsak híradót fog vezetni, de riportokat is készít majd, és számítanak rá a sportműsorok terén is. „Először Szijjártó Péter kért meg, hogy legyek a Dunakeszi futsalcsapat meccseinek házigazdája, most pedig a győri tévé adott munkát, szóval lassan azt érzem, hogy rendbe jön minden. Nem volt egyszerű, de nagyon sok bíztató üzenetet kaptam, az emberek tartották bennem a lelket, amiért nagyon hálás vagyok" – nyilatkozta a Blikknek.

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap május 15-én Szebeni István valamint két belső és egy külső munkatárs munkaviszonyát gyorsított vizsgálat eredményeképp szüntette meg. A vizsgálat megállapította, hogy az ominózus adás szerkesztője, továbbá az adáslebonyolítás két érintett munkatársa is felelős volt egy Híradó-adás kritikus másodpercének adásba kerüléséért.
Szebeni egy éjszakai híradóban azt mondta: "Úgy utálom ezt, hogy tíz perccel átcsúszik ez a kibaszott Híradó, és itt ezzel kell szórakozni!" Ez került véletlenül adásba a felvétel után két órával.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu