Megmagyarázza a producer a Dexter-végjátékot

Dexter
Vágólapra másolva!
John Goldwyn producer szerint a csatorna kérte, hogy úgy alakuljon a finálé, ahogy a nézők láthatták. Csak akkor olvasson tovább, ha nem bánja, hogy kiderül pár részlet a végéről.
Vágólapra másolva!

A Dexter végjátéka néhány nézőt biztosan megnyugtatott, hiszen a főszereplőt nem likvidálta a produkció, megannyi gyilkosság után is életben maradhatott. Ugyanakkor sokan nagyot csalódtak a záróepizódban, ugyanis Debra hal meg benne, a főhős helyett, de közben Dexter egy hatalmas hurrikán közepébe hajt jachtjával. Az pedig csak hab a tortán, hogy a hajó elsüllyed, darabokra tépi a vihar, Dexter viszont egy fakitermelésen bukkan fel, jó messze onnan, szakállasan, komor arccal.

Dexter Forrás: Showtime

A kritikusokat is kiborító fináléról John Goldwyn producer beszélt a napokban. „Nem engedték, hogy megöljük őt. A Showtime nagyon világosan tudtunkra adta ezt. Amikor mi felvázoltuk nekik az évadon átívelő szálakat, csak annyit válaszoltak, hogy Dexternek túl kell élnie ezt" – nyilatkozta. Szerinte a sorozatnak volt egy nagyon masszív nézőtábora (ha nem is akkora, mint amekkorára nőtt a Totál szívás a végére), és számos lezárás felmerült. A megrendelő Showtime kérése annyiban érthető, hogy szerették volna nyitva hagyni a kiskaput, annak lehetőségét, hogy Dexter egyszer még visszajöjjön, akár egy pár részes, csonka évaddal, akár egy spinoff szereplőjeként.