Dér Heni pánikrohamot kapott

Dér Heni
Vágólapra másolva!
A bevállalós énekesnő, Rákóczi Feri és Kasza Tibi az ismert szereplői a Kapsz egy fülest! című műsornak, amely jövőre jön a TV2-re. Itt egy kis ízelítő belőle.
Vágólapra másolva!

Részleteket tett ki a netre tervezett műsorának próbafelvételeiből a TV2. A csatorna nyáron Kapsz egy fülest! címmel forgatott pilotot, melyből a közösségi médiában ad ízelítőt, és várja a nézők visszajelzését.

A szórakoztató műsor lényege, hogy két műsorvezető fülhallgatót tesz egy- egy ismert ember fülébe, akiknek különböző vicces szituációkban azt kell tenniük, amit a műsor házigazdái és más ismert emberek a fülükre mondanak. A pilotban Kasza Tibi és Rákóczi Feri műsorvezetőként, Dér Heni, egy Irigy hónaljmirigy-tag és Zámbó Árpi sztárszereplőként tűnik fel. A jelenetekben, melyeket rejtett kamerával rögzítettek, egyszer a műsorvezetők, máskor maguk a sztárszereplők irányítják és sodorják abszurd, valamint vicces helyzetbe egymást. Az első kisfilmben Kasza és Rákóczi kissé túljátszák a szerepüket, túl harsányak, de Dér Heni egy darabig hihetően színészkedik.

A TV2 több jelenetet is nyilvánosságra hoz az interneten. A csatorna a tervek szerint 2014-ben valósítja meg a produkciót, mely az Ezek Megőrültek alkotóinak munkája. Egy részlet itt látható az első adásból.