Alföldi Róbert elvesztette egy versenyzőjét az X-Faktorban

Eckert Anikó, X-Faktor
Vágólapra másolva!
Batánovics Lili és Eckert Anikó párbajozott a harmadik élő show utáni estén, utóbbi esett ki. Három mentor vélte úgy, hogy hamiskás és hitehagyott volt, ezért kényszerült korai búcsúra.
Vágólapra másolva!

Batánovics Lili és Eckert Anikó próbálkozott a párbajon a bennmaradással, egyik sem tűnt lelkileg erősnek, és ez a gyámoltalanság hangban is hallatszott.

Eckert Anikó, X-Faktor Forrás: RTL

„Nagyon furcsa módon lett három lányom. Az a dolgom, hogy döntsek, és ezt szakmailag próbálom megtenni... Mindkét lány másban erős, Anikó talán nem énekel olyan jól, de a személyisége nagyon erős. Én az eleje óta a személyiséget keresem... megszakad a szívem, de Anikót küldeném haza" – közölte Alföldi, aki azért volt nehéz helyzetben, mert mindkét lány az ő csapatában volt, velük találkozott hétköznaponként.

Szikorának Batánovics Liliről Dolly jutott eszébe, amikor meglátta először a Hungáriában, Anikót viszont egy kínai, kecses üvegvázához hasonlította. „A hangod hamiskás volt, de a szellemiséged tiszta" – tette hozzá, majd ellenfelét marasztalta. Geszti szerint Eckert olyan volt, mint egy fészekből kiesett kiscsibe, de tudott hatni a szívekre korábban, azonban most eleve úgy jött ki a párbajra, mint egy vesztes. Tóth Gabi határozottan Eckert mellett érvelt, de mire ő sorra került, már eldőlt minden.

A műsorban két csapat és hét szólista küzdhet tovább. Eckert Anikóval interjúztunk, a cikk itt olvasható.