Szörfösök csatáznak a motorosokkal

Vágólapra másolva!
Szeptember 14-én érkezik a Disney Csatorna új, saját készítésű, zenés-táncos filmje, a Tengerparti Tini Mozi.
Vágólapra másolva!

A Tengerparti Tini Moziban Brady (Ross Lynch) és McKenzie (Maia Mitchell), a tinédzserpár, akik imádnak szörfözni, meglovagolják a nyár utolsó hullámait, mielőtt hosszú időre elválnak útjaik. Szörfözés közben azonban rejtélyes módon egy tengerparti filmklasszikusba, Brady kedvenc szörfös musicaljébe csöppennek – áll a film leírásában.

Forrás: Disney

A 60-as évekbeli film, a Szelídek és Motorosok eseményei Brady és Mack szeme előtt elevenednek meg, ahol a szörfösök és a motorosok bandája harcolnak a part feletti irányításért. A főszereplőknek vissza kellene térniük a jelenbe, mégis időről időre akadályokba ütköznek, ahogy átírják a film cselekményét. Amikor a musical két főszereplője nem egymásba, hanem Mckenzie-be és Brady-be lesz szerelemes, nem csak a musical története, de Brady és Mckenzie élete is örökre megváltozik.

Forrás: Disney

A Tengerparti Tini Mozi a tengerentúlon nagy sikerrel nyitott. A film premierjét több mint 8,4 millióan követték figyelemmel. Magyarországon a Disney Csatorna új, saját készítésű, egész estés zenés-táncos filmje szeptember 14-én, szombaton, 11.00 órakor debütál.