Győzike ordibált, a nézők megijedtek

Vágólapra másolva!
Bemutatkozott az Édes Élet című reality a TV2-n, elsőre 17,6 százalékos átlaggal: a Fókusz és az Éjjel-nappal Budapest nyerte a sávot.
Vágólapra másolva!

Az első adás olyan volt, mintha a TV2 feltámasztotta volna az RTL által a végletekig nyújtott, majd a Cool TV-n ezerszer ismételt, így kipukkant Győzike show-t: öt perc után már ordibáltak a főszereplők, ahogy tették ezt korában is, tehát a jól kifundált művészi koncepció semmit nem változott. Volt még egykori Való Világ-szereplő, a szülni induló Ágica („ámóre, dzsásztván moment plísz!" – csattant fel egy adott pillanatban, amikor párja, bizonyos Renato értetlenkedett), illetve egy kubai-magyar vonal is, ugyanis Gombos Edináról is megtudhatott a néző pár dolgot: helyes kislánya van, de nevetségesen hiú férje, aki tokaműtétet végezne magán, jóllehet, nincs is tokája.

Müller Attila is kapott egy emocionális szálat, az ötödiket pedig a sokakat irritáló Berki Krisztián egykori Fradi-vezérnek adták: nincs is annál szimpatikusabb, amikor egy kőgazdag, kigyúrt, kopasz ember türelmetlenül dudál egy kabrióban, majd motorcsónakkal megy ide-oda. Biztos sok tévéző azonosul vele.

A műsor első adása nem rengette meg a hazai tévéipart, a célcsoportban 17,6 százalékkal nyitott az új formátum.