Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Itthon is jön a Downton Abbey folytatása

Vágólapra másolva!
A Magyarországon a Story4-en látható Downton Abbey sorozat harmadik évadja hamarosan indul: az első részt szeptember 22-én, vasárnap este vetíti a csatorna.
Vágólapra másolva!

A Downton Abbey-t új részekkel szeptember 22-én, vasárnap este folytatja a Story4. Ismétlések is lesznek addig: szeptember 2-tól, hétköznap esténként 19.30-tól láthatóak a sorozat korábbi epizódjai.

A sorozathoz köthető nyári hír volt, hogy Gary Carr és a lázadó jellemű Lady Rose MacClare-t alakító Lily James a Downton Abbey egy jelenetében egy tavon csónakáztak. Ebben még semmi különös nem lenne, de az 1920-as években játszódó drámai széria eddig csak fehéreknek osztott főbb szerepeket, Carr viszont fekete. Erről itt olvashat többet.

Egy 2010-ben indult brit szériáról van szó, az arisztokrata Crawley családot és szolgálóit állítja középpontba egy fiktív, de előkelő helyszínen. Az első évad 1912-ben játszódik, a második a tízes években, a harmadik szezon pedig az 1920-1921-es évek eseményeit veszi háttérnek. Számos díjat nyert (köztük Emmyt), több tucat országban vásárolták meg.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről