Friderikusz hetente háromszor lesz a képernyőn új műsorával

fridi, Friderikusz Sándor, Legyen ön is milliomos!, RTL
Vágólapra másolva!
Friderikusz Sándor az ATV-n folytatja heti három alkalommal. Havas választási műsort vezet ugyanott, Bombera pedig azt mutatja be, milyen Magyarország kívülről nézve.
Vágólapra másolva!

Friderikusz Sándor az ATV-n folytatja, írókkal, feltalálókkal, gondolkodókkal, művészekkel, a tudományos élet szereplőivel, sikeres vállalkozókkal készít interjúkat. „Inkább időszakos aktualitása lesz a beszélgetésnek. A napi belpolitikai csihipuhit a műsor meghagyja más műsorainknak. A próbák, előkészületek javában tartanak, Friderikusz Sándor és csapata professzionális munkát végez" – nyilatkozta Németh Szilárd hírigazgató a Népszavának. Mint mondta, nem a csatorna kereste meg a tévét, hanem Friderikusz ment az ATV-hez a közéleti műsor ötletével. Egy adásban két téma lesz, a beszélgetős műsor kedden, szerdán és csütörtökön este lesz képernyőn, a tíz órás híradó után, 22.20 perckor kezdődik.

Fotó: Tv2

Több újdonság lesz még az ATV-n. „Szeptember közepétől elindítjuk a választással foglalkozó műsorunkat Voks címmel. Havas Henrik lesz a műsorvezető, és Szelestei Lajos szerkeszti. Emellett két, nem saját gyártású izgalmas dokumentumsorozatot is indítunk. Az egyiknek a címe Híresek és hatalmasok - ez napjaink meghatározó személyiségeiről szól. A portréműsor azt boncolgatja, hogyan lehet valaki sikeres, gazdag, vagy éppen miként lehet óriásit bukni. A másikat Titkos dosszié címmel láthatják a nézők, ebben világpolitikai aktákat, például az amerikai ufó-dossziét, vagy a Fehér Ház titkait bemutató iratanyagokat ismerhetnek meg az érdeklődők. Az előbbit Mészáros Antónia szerkeszti péntekenként, utóbbit pedig Bombera Krisztina, és a riportfilm előtt a témához kapcsolódó rövid beszélgetést is vezet, ez utóbbi vasárnaponként lesz adásban" – mesélte a Népszavának.

A hét utolsó napján tematikus este lesz, mert a Titkos dosszié utána Az elnök emberei két új évadát vetítik. Bombera Krisztinának péntek este is lesz új műsora, ahol külföldi újságírókkal, politikusokkal készít interjút leginkább Magyarország külföldi megítéléséről.

Friderikusszal hosszabb interjú készült az Origón, itt olvasható.