Vágólapra másolva!
Papp Gergő saját fejlesztésű portréműsorából, a félreality Pimasz úr ott alszikból kiderült, hogy Korda György kényelmesen nejére hagy mindenféle szervezést, ház körüli teendőt, szerelnivalót, papírmunkát, és jobb szeret a tévé előtt elnyúlva adomázni vagy a kertben zsugázni. A SuperTV2 új műsora kifejezetten jó számokkal nyitott.
Vágólapra másolva!

Már a Kasza! című talkshow is korrekt nézettségi számokkal nyitott a SuperTV2-n, az indokoltnál ezúttal sokkal ripacsabb műsorvezető ellenére, Papp Gergő saját fejlesztésű műsora - amelyben ismert emberek egy-egy napját mutatja be a reggelitől a másnapi ébredésig – még jobban kezdett: első epizódja 6,6%-os közönségarányt ért el.

A forgatás érdekessége, hogy a teljes stáb mindössze két főből áll: Papp Gergő és operatőr-vágó felesége, Judit látogatják meg a sztárokat, ahol baráti házaspárként vendégeskednek. Az első adásban a Sziget-fellépések óta már a fiatalok körében is kedvelt Korda György és Balázs Klári voltak a vendéglátók, a TV2 riportere pedig végig normálisan, cseppet sem tolakodóan térképezte fel a velencei-tónál fekvő villát, bemutatva az este a tévé előtt heverésző táncdalénekest, a reggeli előtt a tóparton gyorsgyalogló Klárikát, a problémás kazánt, az asszony ruhatárát vagy a nem épp parányi, jacuzzis kádas, csilláros fürdőszobát.

Pimasz úr ott alszik Forrás: SuperTV2

A műsor alapvetően annak a Story-, Best-, Hot-vásárló célközönségnek szól, amely az átlagosnál kíváncsibb a hazai sztárok, celebek magánéletére, lakására, hálószobájára, azon nézőkre számít, akik azért nézik a Hal a tortánt vagy a Vacsoracsatát, mert komolyan érdekli őket, milyen étkészlete van Bálint Antóniának, illetve tart-e porcelán kiskutyát a vitrinben Bangó Margit. Ezt a nézői réteget (az első epizód alapján) okosan, néhol szórakoztatóan szolgálja ki Papp Gergő és felesége heti műsora.

A portréjellegű félreality persze akkor lesz hosszabb távon sikeres, ha a vendéglátó is érdekli a tévézőt, illetve jól működik a képernyőn. Kordáék pedig szórakoztatóak, és erre már máris rájött: nem véletlenül utaztatta fel-alá a nagyvilágban a házaspárt a Viasat3 pár évvel ezelőtt, nem véletlenül kaptak ott saját valóságshow-t. Most a SuperTV2 vette őket elő, és jó nézettséget zsebelt be velük – és még egy Mamma Maria vagy egy Ladi N sem kellett hozzá.

Korda György-interjúnkat itt olvashatja.