Megkapta a büntetését a Két pasi kicsije

 Angus T. Jones, gyerekszínész, két pasi meg egy kicsi, a kép 2012-ben készült
Vágólapra másolva!
A Két pasi – meg egy kicsi felelőtlenül nyilatkozó fiatal szereplője, Angus T. Jones nemcsak, hogy kevesebbet szerepel, és sokkal kevesebb pénzt keres eztán, de már a főcímben sem lesz benne – megszűnt állandó szereplő lenni.
Vágólapra másolva!

Angus T. Jones, aki a Két pasi – meg egy kicsiben tíz évig alakította „a kicsit”, felelőtlenül nyilatkozott, pocskondiázta a sorozatot, és felszólította a nézőket, hogy kerüljék el. Az esetről mi is írtunk, komoly port vert fel, a stúdió és a csatorna pedig egyaránt megorrolt a fiatal színészre.

Az előző évadban már kevesebb szerep jutott neki, így kevesebb pénzt is keres. A közelgő 11. szezonra már a főcímben sem lesz benne, legalábbis a TV Line szerint a CBS komédiája újat forgat, és itt már nem számítanak a tékozló ifjúra. A lap szerint nem felejtették el neki, hogy beleharapott abba a kézbe, amely egy évtizeden át etette (a sorozat tette ismertté és gazdaggá), úgyhogy elképzelhető, hogy csak sztárvendég lesz egy-két beugrással. Alábbi képen a 10. évad főcíme, ahol még látható a fiatalember.

Két pasi - meg egy kicsi Forrás: CBS

Rokon jön a helyére: A Két pasi – meg egy kicsi újabb évadjában új arc lesz Jenny, akinek nyitottsága mindenféle kalandra alkalmassá teszi, ugyanis a fiúk mellett a lányokat sem veti meg. A sztori szerint ő a Sheen által alakított néhai Charlie Harper lánya, akiről apja sem tudott.