Trónok harca-alapszereplők távoztak más sorozatba

Vágólapra másolva!
A harmadik évadjára már kultikussá lett fantasy egyik alapszereplője a Suits című jogi drámai sorozatba megy, egy másik egy Discovery-minisorozatba igazolt. Csak akkor olvasson tovább, ha nem zavarja, ha kiderül pár részlet a Trónok harcá-ból.
Vágólapra másolva!

A harmadik évadjában járó Trónok harca alapszereplője, Michelle Fairley átigazolt a Suits című jogi drámai szériába, állandó karaktert kapott az új szezonban. Aki naprakész előbbi sorozatban, vagy olvasta a regényt, az tudja, hogy Catelyn Stark ugyan főszereplőnek tűnt, főleg férje, Ned halála után, de George R. R. Martin író nem csak azzal reformálta meg a fantasy műfaját, hogy belevitte a gyakori szexet, és mocskosul káromkodnak a figurák, hanem azzal is, hogy szemrebbenés nélkül likvidál szerethető alapfigurákat, ha a dramaturgia szerinte így kívánja.

A Trónok harca vasárnap esti epizódjában történt a nagy mészárlás, a tévézők zöme nem olvasta a regényt, így az interneten már nagy a felháborodás. Ugyancsak karaktere halála miatt távozik Richard Madden, aki a Discovery Channel minisorozatában, a Klondike-ban tűnik fel 2014-ben.

Nyolcvan Trónok harca-cikkünket itt találja.