Veronica Marsnak nincs pénze egy kis esőre

Kristen Bell
Vágólapra másolva!
30 ezer dollárral túllépte a keretet a Veronica Mars folytatása, nem indíthatnak esővel, sokba kerülne.
Vágólapra másolva!

Mint korábban megírtuk, az itthon is vetített Veronica Mars sorozat esélyt kapott a folytatásra, Rob Thomas producer és a stáb feladata volt egy 30 napos kampány során összegyűjteni kétmillió dollárt, bízva a régi rajongók adakozó kedvében. A Warner Bros. Digital Distribution jelezte, ha ez összejön, akkor vállalja a marketingköltségeket, a reklámkampányt, a forgalmazást.

A Variety pár órával a gyűjtés szerdai megkezdése után már meg is írta, hogy összejött egymillió dollár, áprilisra pedig már megvolt a hatmillió is, a napokban pedig már megjelent, hogy jövő héten kezdődik a forgatás.

Rob Thomas, a sorozat kreátora természetesen boldog, de a Huffington Postnak nyilatkozva elmondta, hogy akadnak problémák. Mivel a sorozat úgy ért véget, hogy szólt a It Never Rains in Southern California című dal, és a címszereplő esőben sétált, azt szerette volna, ha a folytatás – a folytonosság miatt - azzal nyit, hogy Veronica New Yorkból Kaliforniába utazik, és amikor megérkezik, esik épp. De a line producer felhívta telefonon, hogy rossz hírei vannak: 30 ezer dollárral már most átlépték a tervezett költségvetést, úgyhogy el kell felejteni az esős jelenetet. Thomas azt javasolja a nézőknek, hogy amikor leülnek és megnézik az elejét, csak úgy képzeljenek felhős eget és esőt a Balboa County reptér fölé. A képen a főszereplő.

Kristen Bell Forrás: AFP/Getty Images/Jason Merritt