A TV2 régen látott diadalt ünnepel

Vágólapra másolva!
Az év 24. hetét a teljes lakosságban a TV2 nyerte, a kereskedelmi célcsoportban az RTL végzett elöl. Az ének iskolája 1 millió 792 ezer nézővel búcsúzott, ezzel félmilliót vert a rivális legnézettebb műsorára.
Vágólapra másolva!

Az év 24. hetét a TV2 nyerte a teljes lakosságban, 17,1 százalékkal, az RTL Klub 15, az M1 8,7 százalékkal zárt. Három műsor lépte csak át az egymilliós nézettséget: Az ének iskolája parádézott, fináléja 1 millió 792 ezer tévézőt ültetett le a képernyő elé június 16-án. A Barátok közt vitte a második helyet, és az Éjjel-nappal Budapest is átcsusszant az egymilliós határon. A legnézettebb heti sorozat a Szulejmán lett, a Titánok harca pedig a filmek közt nyert.

A kereskedelmi célcsoportban az 15,4 százalékos RTL Klub végzett elöl, 0,3 százalékpontot verve a TV2-re. Az ötven alatti felnőtt nézőknél a Cool volt a harmadik legnézettebb, utána a Film+ csatrna, majd az M1 jött, hatodik lett a Viasat3. Az ének iskolája a célcsoportban is nyert, de a top10-ből nyolc helyet az RTL Klub vitt el: sokan követték a csatorna két napi sorozatát, a Titánok harcát, a Fókusz, a Dr. Csontot. A Szulejmán a fiataloknál már nem annyira nyerő, itt csak 11. lett.

Top 20, teljes lakosság

2012, 24. hét Forrás: Nielsen

Minden műsor a legnézettebb részével szerepel