Szexi cselédlányok, dermedt gyilkos - a hét sorozatos poszterei

tévés poszter
Vágólapra másolva!
Akárcsak korábban, most is összegyűjtöttük a tévésorozatokhoz készült hivatalos posztereket. Csak az Arrow ismétel, a többi nem volt korábban: Dexter-től lassan búcsúzunk, de kapunk négy (vagy öt) latin-amerikai takarítónőt.
Vágólapra másolva!

Dexter

Jön a nyolcadik, egyben utolsó évad a nyomorult gazemberekre vadászó rokonszenves sorozatgyilkos kalandjaiból. Június végén kezd a Showtime-on, itthon van azonban némi fáziskésés.

Forrás: [origo]

----------

Graceland

Júniusban indul, a főszereplők Stephen L. Cohen, Tom Stedham (Bűnös Miami, Minden lében négy kanál), Daniel Sunjata (Kasszasiker, Grace klinika, Ments meg!, Különleges ügyosztály).

Forrás: [origo]

----------

A zöld íjász

Az Arrow-nál aktívak a kreatívok, mert az előző héten is kijöttek egy poszterrel.

Forrás: [origo]

----------

Született detektívek

A Rizzoli & Isles már a negyedik évadjához ért, az újabb menet az USA-ban júniusban indul.

Forrás: [origo]

----------

Devious Maids

Négy nőről szól (bár a képen öt van), és milyen meglepő: a négy nőről szóló Született feleségek szereplője, Eva Longoria a producere. Latin-amerikai bejárónők kalandjai Beverly Hillsben. Start június 23-án.

Forrás: [origo]

----------

Falling Skies

Június 9-én indul a harmadik évad odakinn. Akciódús sci-fi idegen lényekkel és robotokkal, a megboldogult Csillagközi romboló és a Caprica híveire számíthat itthon.

Forrás: [origo]

----------

Az ítélet: család

Az Arrested Developement május végén támad fel. 2006-ban már gyenge nézettség miatt a Fox elkaszálta a komédiát, de a Netflix látott benne fantáziát, 26-án kiteszi egyszerre az összes új részt, szám szerint tizenötöt.

Forrás: [origo]