Női viszálytól zeng a ház: ordibálásvizsgálat az Éjjel-nappal Budapestben

éjjel-nappal budapest
Vágólapra másolva!
Konfliktus kell a drámához, ha pedig nincs dráma, hamar ráun a néző: az RTL Klub napi sorozatánál nem is bíznak semmit a véletlenre, általában már az adás elején egymásnak esik két-három szereplő, nehogy elszunyókáljon a Fókusz színes híreibe belefáradt tévéző. Megnéztük, mennyi idő telt el az elmúlt pár epizódban a főcím és az első kiabálós jelenet közt.
Vágólapra másolva!

Adásnap: április 26., péntek

26 másodperc

Pár ordibálós jelenet megy az előzményben, majd békés idillel kezdünk, de ez csak nagyon rövid ideig tart. Szerencsétlen Joe gyanútlanul leül reggelizni a saját ingatlanjában, amikor a bérlő Vivien és Zsófi erősen összekap egy müzlin - de valójában egy féltékenységi jelenetet látunk. "Nyugodjatok meg, mindennap tőletek zeng a ház!" - kiabálja a ház ura is, szétszórva a magvakat a viszálykodó felek közt.

Forrás: RTL Most

-------------------

Adásnap: április 29., hétfő

20 másodperc

Ingerült, hangos és izgatott szóváltás alakul ki húsz másodperc után, Lali és Gábor szervezkednek előbbi szobájában. Mivel ők alapvetően barátok, ez csak egy mérsékelt konfliktus.

Forrás: RTL Most

-------------------

Adásnap: április 30., kedd

5 perc, 15 másodperc

Nyomasztóan sokat kell várni az első komolyabb perpatvarra, már-már kínoz minket a kérdés: hát nem lesz itt ordibálás soha? Szerencsére öt perc alatt kitör egy botrány, ráadásul a jelentősebb fajtából, ugyanis Marci megtörten bevallja az amúgy is hisztire hajlamos Ritának, hogy esze ágában sincs összeköltözni vele máshol. A lobbanékony lány nem fogja magát vissza, ráadásul olaj a tűzre, hogy ott ücsörög régi riválisa, Anikó is.

Forrás: RTL Most

-------------------

Adásnap: május 2., csütörtök

3 perc, 50 másodperc

Május 1-jén nem volt Éjjel-nappal, úgyhogy már biztos mindenki nagyon várta a napi ordibálásadagot. Bár van döbbenet és feszültség az elején is (Marci a fiatalkorú Hanna ágyában), de az első jó kis kiabálás résztvevői Vivien és Zsófi: előbbi szerint Rita túlzottan rátelepszik a pasijára, utóbbi pedig úgy véli, nem indokolt, hogy Vivien már kora reggel köpködje a mérgét.

Forrás: RTL Most

-------------------

Adásnap: május 3., péntek

45 másodperc

In medias res nyitás, Marci berobog Joe lányának bérleményébe, és emelt hangon felszólítja Hannát, hogy kopjon le róla, mert ő Ritát szereti. "Felejts el egy életre, az egész egy hiba volt!" - kiabálja, a fiatal lány meg a kabátját cibálja, és azzal zsarolja, hogy mindent elmond az apukájának. "Egy féreg vagy!" - teszi hozzá, egy egyestés kapcsolat adekvát zárásaként. A lépcsőházban további ordibálás és heves dulakodás a tévéző jussa, erős kezdés volt, na.

Forrás: RTL Most

-------------------

Adásnap: május 6., hétfő

58 másodperc

Vivien a félmeztelen Kristóffal jelenik meg a konyha-étkezőben, határtalan nagy megdöbbenést keltve. Zsófi és Anikó nekiesik, természetesen kiabálva, és elhangzik az obligát "normális vagy?!?" kérdés is, amelyet adásonként egy-két ízben azért elsütnek a rikoltozásra hajlamos szereplők. Joe morog, felszólítja a perlekedő feleket, hogy fejezzék be a botrányt, eközben Kristóf egykedvűen - és továbbra is félpucéran - répát majszol.

Forrás: RTL Most

-------------------

Adásnap: május 7., kedd

1 perc 25 másodperc

Csak azért nincs üvöltözés korábban, mert Marci egyedül bolyong, nincs, aki ráordítson. Hamar összefut azonban Anikóval és Ritával, ez a három komponens együtt robbanásveszélyes, kész is a baj hamar. Egy rövid, de kiadós veszekedés után a tűzrőlpattant szőke kitaszigálja a nem várt vendégeket a szobájából. "Takarodjál kifelé, menjél gyorsan, szedd a lábad!" - kiáltja még búcsúzásképp, majd (ahogy ilyenkor kell) becsapja az ajtót is.

Forrás: RTL Most

A sorozatról írtunk már korábban, itt a producer mesél arról, hogy volt-e balhé a házban lakókkal, itt pedig Rita mondja el, hogy mostanában már nem mer villamosra szállni.