Állandó szereplők és újoncok a nézettségi listákon

NCIS
Vágólapra másolva!
A 2012-2013-as amerikai televíziós évad legnagyobb dobásai közt nincs sok meglepetés: az NCIS ragyogóan teljesített a teljes lakosságban, de az Agymenők-re vagy a Két pasi-ra sem nagyon akarnak ráunni a tévézők.
Vágólapra másolva!

Összeállt az amerikai tévés évad nézettségi listája a 19-49-es célcsoportban: a szituációs komédiák közt az Agymenők a nyerő, megelőzve az itthon szintén látható Modern család-ot és a Két pasi - meg egy kicsi-t (amely folytatódik ugyan, de Jake már csak néha tűnik fel). Az új komédiák közt a How to Live With Your Parents (ABC) és a Partners (CBS) volt a legerősebb, de a Go On-nak is voltak jobb napjai - noha Matthew Perry sorozatát elkaszálták. A teljes lakosságnál ugyanaz az éllovas, mint a reklámozóknak fontos célcsoportban: az Agymenők 18,7 millió nézővel, az újonc pedig 7,1 millióval - áll a TV Line listáján.

NCIS Forrás: cbs

A drámák közt ratingben a Grace klinka nyert az NCIS és az Egyszer volt, hol nem volt előtt, az új szériák közt pedig voltak erős estéi Kevin Bacon sorozatának, a Following-nak, de erős volt az évad során a Revolution és az Elementary (itthon Sherlock és Watson címen fut). Teljes lakosságban az NCIS bír a legnagyobb táborral, a 21,3 milliós eredménye igen jó.

A tehetségkutatót az USA-ban realitynek hívják, tudván, hogy inkább valóságshow, mint bármi más: ratingben a Voice verte az American Idol-t, amely viszont a Survivor-t utasította maga mögé. A leggyengébb nézettségű, de még megújított szériák - nem meglepő módon - az amúgy is ötödiknek számító CW csatornán futottak, sorrendben a Nikita, a Szex és New York előzménysorozata, a Carrie Naplója, illetve a Beauty and the Beast újabb verziója áll a listán.