Van-e Heti hetes Hajós lelépése után?

ábel anita, heti hetes
Vágólapra másolva!
Az 1999 óta futó talkshow nézettségére a legnagyobb csapást nem Verebes, Havas, Hernádi vagy újabban Hajós távozása jelentette, hanem az a pillanat, amikor eldőlt, hogy az RTL II műsorrendjébe kerül.
Vágólapra másolva!

Hajós meghatározó arca volt a műsornak az elmúlt években, nem véletlenül viseli a leglátogatottabb topik a témában a Heti hetes Hajós Andrással címet. Ónodi György főszerkesztő ugyanakkor többször elmondta, hogy a talkshow-ban senki sem pótolhatatlan, túlélte Verebes, Havas, korábban pedig Csiszár távozását is, de Hernádi véglegesnek tűnő lelépése sem rengette meg túlzottan a műsort, a régi hívek ugyanúgy nézik.

Ami viszont nagy hatással volt a műsor súlyára, fontosságára, az az, hogy áthelyezték az RTL II-re, ami abból a szempontból érthető, hogy a tévétársaság nem akart egy újabb ismétlőcsatornát, és saját, máshol nem látott tartalom kellett rá, de a szereplőknek is számolniuk kellett azzal, hogy a nézettség megroggyan - nem csak feleződik, de akár a negyedére is apad. A vendégek is tréfálkoztak olyasmivel, hogy "itt már bármit mondhatunk, senki nem néz minket" - és ezt még csak ki sem vágták a műsorból.

Forrás: RTL Most
Forrás: RTL Most








A következő adás vendégeiről itt olvashat.