Kiss Ádám lemondta fellépéseit, és találkozott Puzsérral

kiss ádám
Vágólapra másolva!
Kerülgette egymást Kiss Ádám és a neki beszóló Puzsér Róbert a Showder Klub újabb felvételén. Utóbbi monológját aggályosnak találhatja az RTL Klub jogi osztálya, vélhetően megvágva kerül a képernyőre.
Vágólapra másolva!

A múlt héten Puzsér Róbert erősen támadta a hazai stand-upot, azon belül is Kiss Ádám produkcióját: a humorista ugyan nem válaszolt, de producere megvédte őt a Facebookon. Az verbális adok-kapok vége az lett, amit sejtettünk, a Szélsőközép műsorvezetője végül elment a Showder Klub felvételére.

Mint megtudtuk, a Puzsér által keményen kritizált Kiss Ádám lemondta a hétvégi fellépéseit, állítólag beteg volt, de a tévéfelvételen már ott volt. A Csillag születik volt zsűritagjával nem kívánt egy színpadra állni, és amúgy is csak pár szót válthattak a színpadon kívül. A műsorban előbb Aranyosi Péter és Dombóvári István lépett fel, be-beszólva a műfaj hazai képviselőit ostorozó Puzsérnak, majd Kiss Ádám jött, aki producere szerint nagy formában volt.

Forrás: rtl klub

"Nagyon jól felkészült, bitangerős tíz percet csinált. Eleve felfokozott hangulat volt a stúdióban, a többiek is tudták, hogy mi ment előtte napokig a médiában, a Facebookon. Kiss Ádám reagált a támadásokra, közölte, hogy nem fog a sajtóban üzengetni, és remek monológgal jött elő. Utána jött Puzsér az oroszlánbarlangba, ami a szokásosnál is jobban tele volt. Jár neki a dicséret, mert a műfaj rajongóival teli teremben kellett előadnia mondandóját. Ellenséges hangulat fogadta a stúdióban, de vastaps volt, amikor kiment" - mondta az [origo]-nak Kovács Kristóf producer. Puzsér különben hallotta az első három fellépőt is, míg kint várt, végig kamera és mikrofon vette, amint kommentálja az adást.

A producer szerint az újabb Puzsér-monológ céltáblája már nem Kiss Ádám volt, mivel a kritikus szerint sokkal mélyebb a probléma, mint ami látszik. Kovács elmondta, hogy mindenkit kiosztott a rádiós, szóba hozta Friderikusz Sándort, Horváth Ádámot, Fábry Sándort, és ki nem hagyta volna Hajdú Pétert. "Figyelték az emberek, ironikusan építette fel a mondanivalóját, de az a probléma, hogy az erős kritikája nem biztos, hogy vágatlanul leadható tévében. A Showder Klub-ban vannak néha vendégek, de nagyon kevés ember hajlandó eljönni, mert itt könnyű elbukni. Puzsér vállalta, és tetszett is a nézőknek" - fűzte hozzá.